Warm lopen voor het ondernemerschap tijdens 'Global Entrepreneurship Week'

ALMERE – Windesheim Flevoland neemt het initiatief voor de eerste Global Entrepreneurship Week Flevoland om studenten enthousiast te maken voor ondernemerschap. Van maandag 13 november tot en met vrijdag 17 november zijn er uiteenlopende activiteiten in dit kader verspreid over het centrum van Stad.
Een week lang worden in 160 landen evenementen georganiseerd om mensen te inspireren, hen te laten ontdekken hoe een toekomst als ondernemer en innovator eruit kan zien en hen te verbinden met netwerken, mentoren en potentiële investeerders.
Studenten maar ook (startende) ondernemers zijn van harte welkom. Dankzij alle partners zijn aan veel activiteiten geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden via www.windesheimflevoland.nl is handig.
Programma

Maandag 13 november van 10.00 tot 14.00 uur is de kick-off op de begane grond van Windesheim Flevoland aan de Hospitaaldreef 5. Bij Jumping Jack Almere is van 19.00 tot 22.00 uur het Global Entrepreneurship Week netwerkborrel bij Jumping Jack in Almere.
Dinsdag 14 november kunnen studenten speeddaten met investeerders uit het Capital Network met advies van investeerder Arthur Bouvy, het MKB Technofonds en Gerard Hooijer (accountmanager MKB) van de Rabobank.
Woensdag 15 november is er ook bij Windesheim Flevoland een masterclass Financieren door Rabobank Almere. Siomara Spalburg, accountmanager MKB Rabobank Almere, legt uit.
Van 19.30 tot 22.00 uur is er bij de nieuwe bibliotheek een Speaker's Night Women Deluxe Edition.
Donderdag 16 november is van 9.00 tot 11.00 uur de Floriade Breakfast Club, locatie wordt nader bekendgemaakt. Kom erachter wat je kunt verwachten van de Floriade Almere 2022 en waar jij kunt aansluiten.
Ook donderdag is er een Bitcoin seminar voor studenten en in de avond een ‘Fuck-up Night’ om 19.30 uur in Café op 2. Een aantal (student)ondernemers deelt dan hun (faal)verhaal. Daarna is er een borrel.
Vrijdag 17 november is er in de Drijfveer aan het Weerwater de Young Economic Board Almere Breakfast.
Artikel geplaatst op: 08 november 2017 - 13:15

Gerelateerd

Delen