Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Een muzikale mix van jazz en rock

STAD CENTRUM – Miles Rocks! zorgt vrijdag 17 november in poppodium De Meester voor een intiem concert met een theatertintje waarbij de klassiekers van Miles Davis en Jimi Hendrix ten gehore zullen worden gebracht.
Trompettist Michael Varekamp bestormde twee jaar geleden de podia met zijn voorstelling Miles! en toerde door heel Europa met Miles’ stersolist uit de jaren '70: Sonny Fortune.
Miles Rocks! zoomt in op de turbulente en revolutionaire rockperiode van de ‘Picasso of Jazz’. Vocaliste en Spoken Word-artieste Eline Gemerts kruipt in de huid van Betty Davis, zijn uitdagende tegenspeelster met een onuitwisbare invloed op de muziekgeschiedenis.
Kaartverkoop en meer informatie via www.demeesteralmere.nl.
Artikel geplaatst op: 14 november 2017 - 17:13

Gerelateerd

Delen