Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Eerste zege voor hockeyheren

ALMERE - Eindelijk hebben de hockeyers van De Almeerse de eerste overwinning van het siezoen geboek. In de uitwedstrijd tegen promovendus en hekkensluiter HDM werd het 3-5.

De Almeerse formatie was tot voor kort de minst productieve ploeg, maar met negen treffers in de laatste twee wedstrijden laat Almere inmiddels vier ploegen onder zich. Na het eerste kwart koesterde de ploeg van coach Pasha Gademan een 3-0 voorsprong. Stijn Jolie zette Almere in de eerste minuut uit een strafcorner op voorsprong, die werd verdubbeld door Manuel Verga. Deegan Huisman tilde de stand vervolgens naar 0-3. Sander Groenheijde benutte een strafbal voor hdm, voordat Terrance Pieters de ruststand op het bord zette. Na rust verkleinde Kieran Dartée met twee rake strafcorners de achterstand van hdm naar 3-4. Almere had het laatste woord en Jolie maakte zijn tweede treffer vanaf de kop van de cirkel.

Artikel geplaatst op: 06 november 2017 - 11:02

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: