Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Eerste zege voor hockeyheren

ALMERE - Eindelijk hebben de hockeyers van De Almeerse de eerste overwinning van het siezoen geboek. In de uitwedstrijd tegen promovendus en hekkensluiter HDM werd het 3-5.

De Almeerse formatie was tot voor kort de minst productieve ploeg, maar met negen treffers in de laatste twee wedstrijden laat Almere inmiddels vier ploegen onder zich. Na het eerste kwart koesterde de ploeg van coach Pasha Gademan een 3-0 voorsprong. Stijn Jolie zette Almere in de eerste minuut uit een strafcorner op voorsprong, die werd verdubbeld door Manuel Verga. Deegan Huisman tilde de stand vervolgens naar 0-3. Sander Groenheijde benutte een strafbal voor hdm, voordat Terrance Pieters de ruststand op het bord zette. Na rust verkleinde Kieran Dartée met twee rake strafcorners de achterstand van hdm naar 3-4. Almere had het laatste woord en Jolie maakte zijn tweede treffer vanaf de kop van de cirkel.

Artikel geplaatst op: 06 november 2017 - 11:02

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: