Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Pietendisco in Men at Work

STAD CENTRUM – Stichting ABRI organiseert vrijdag 10 november in café Men at Work op de Grote Markt de inmiddels traditionele Pietendisco. Van 19.30 tot 22.30 uur kunnen mensen met en zonder beperking feesten. Verkleed komen als Piet mag. Entree tot de Pietendisco is 5 euro, dat is inclusief een drankje.
De Time Out discofeesten bij café Men At Work zijn een groot succes, met de DJ’s Final-E en T-Bone als vaste plaatjes-draaiers. Time-Out wil niet-gehandicapte jongeren (‘Outers’) de kans geven om kennis te maken met ‘Timers’ om zo hun maatschappelijk bewustzijn te vergroten. De nadruk ligt op het wederzijds contact en respect, niet op de handicap.
Stichting ABRI (Almeerse Belangengroep voor Recreatie en Integratie verstandelijk gehandicapten) organiseert activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders/verzorgers, verwanten en belangenbehartigers.
Artikel geplaatst op: 08 november 2017 - 07:28

Gerelateerd

Delen