Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Wandel mee naar de Oostvaardersplassen

OOSTVAARDERSPLASSEN - Wandel met Stichting Almeerdaagse op zaterdag 11 en zondag 12 november naar de Oostvaardersplassen.
Na de succesvolle zomereditie van deze wandeltocht in augustus, biedt de Almeerdaagse de gelegenheid voor een (nieuwe) kennismaking, voordat de boswachters van Staatsbosbeheer gedurende enkele maanden het gebied afsluiten als rustgebied voor de edelherten, Konicks en Heckrunderen.
Een van de rustposten is op beide dagen het natuurbelevingcentrum De Oostvaarders van Stad & Natuur voor alle deelnemers die kiezen voor een route van 10 of meer kilometers. Maar de routes naar en van deze locatie zijn verrassend anders.
Aanmelden kan vanaf 9.00 uur in het Erfgoedhuis, Baltimoreplein 112. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee. Er zijn wandelafstanden van 5, 10, 15, 20, 25 of 30 kilometer.
Voorinschrijving is mogelijk via www.almeerdaagse.nl en na-inschrijven kan tijdens de start.
Artikel geplaatst op: 31 oktober 2017 - 16:00

Gerelateerd

Delen