Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Uitwaaien bij Oostvaarderplassen

OOSTVAARDERSPLASSEN - Lekker uitwaaien aan de rand van de Oostvaardersplassen met natuurgidsen van de IVN afdeling Almere die van alles vertellen over de aanwezige natuur kan op zondag 19 november. De IVN geeft om 12.00 uur een leuke excursie langs de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen.
De groep verzamelt op de parkeerplaats Oostvaardersbosplaats 1. Na de excursie van ongeveer anderhalf uur komt de groep hier ook weer terug. Deelnemers kunnen voorafgaand of aansluiting aan de wandeling het Natuurbelevingscentrum bezoeken. Trek stevige schoenen of laarzen aan.
De kosten voor deze excursie zijn: volwassenen 5 euro en kinderen 2,50 euro. Voor IVN leden is de excursie gratis. Voor meer informatie en aanmelding: ivnalmere@yahoo.com, 036-5250755 of www.ivn.nl/afdeling/almere. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 10 november 2017 - 12:19

Gerelateerd

Delen