Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Uitwaaien bij Oostvaarderplassen

OOSTVAARDERSPLASSEN - Lekker uitwaaien aan de rand van de Oostvaardersplassen met natuurgidsen van de IVN afdeling Almere die van alles vertellen over de aanwezige natuur kan op zondag 19 november. De IVN geeft om 12.00 uur een leuke excursie langs de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen.
De groep verzamelt op de parkeerplaats Oostvaardersbosplaats 1. Na de excursie van ongeveer anderhalf uur komt de groep hier ook weer terug. Deelnemers kunnen voorafgaand of aansluiting aan de wandeling het Natuurbelevingscentrum bezoeken. Trek stevige schoenen of laarzen aan.
De kosten voor deze excursie zijn: volwassenen 5 euro en kinderen 2,50 euro. Voor IVN leden is de excursie gratis. Voor meer informatie en aanmelding: ivnalmere@yahoo.com, 036-5250755 of www.ivn.nl/afdeling/almere. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 10 november 2017 - 12:19

Gerelateerd

Delen