Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

35-jarig ODI maakt sprookjes af in verrassende jubileumvoorstelling

MUZIEKWIJK – De oudste toneelvereniging van Almere, toneelgroep ODI, bestaat 35 jaar en viert dat met een jubileumvoorstelling. Vrijdag 24 en zaterdag 25 november speelt de groep het stuk ‘Daar waar het sprookje eindigt’ in theater De Glasbak aan de Lierstraat 21.
‘Daar waar het sprookje eindigt’ is de jubileumvoorstelling van toneelgroep ODI. (Foto: aangeleverd)

In ‘Daar waar het sprookje eindigt’ gaat ODI verder met de bekende sprookjes zoals Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester. Wat gebeurde er met de sprookjesfiguren na afloop van het sprookje waarin zij figureren? Blijven zij echt gelukkig? Of komen ze weer in een ander sprookje terecht, of verdwalen ze zelfs in andermans sprookje? ODI heeft zich in dat soort vraagstukken vastgebeten en brengt een toneelstuk waarin oplossingen worden geboden. Verrassend, sprankelend en soms verwarrend.
Alle sprookjes hebben een voorspelbare afloop. Aan het eind vinden de hoofdrolspelers elkaar, de kikker wordt een prins, een gestorvene komt weer tot leven en zo wordt het kwade bestraft en het goede beloond. Iedereen schijnbaar tevreden. Maar is dat nu ook werkelijk zo?
De voorstelling is te zien op vrijdag 24 november om 20.30 uur, zaterdag 25 november om 14.00 uur en om 20.30 uur. Kaartjes kosten 9,50 euro. CKV pashouders, kinderen tot 12 jaar en donateurs betalen 7,50 euro. Reserveren kan via www.odi-toneel.nl of gewoon aan de kassa.
Artikel geplaatst op: 09 november 2017 - 16:37

Gerelateerd

Delen