Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

35-jarig ODI maakt sprookjes af in verrassende jubileumvoorstelling

MUZIEKWIJK – De oudste toneelvereniging van Almere, toneelgroep ODI, bestaat 35 jaar en viert dat met een jubileumvoorstelling. Vrijdag 24 en zaterdag 25 november speelt de groep het stuk ‘Daar waar het sprookje eindigt’ in theater De Glasbak aan de Lierstraat 21.
‘Daar waar het sprookje eindigt’ is de jubileumvoorstelling van toneelgroep ODI. (Foto: aangeleverd)

In ‘Daar waar het sprookje eindigt’ gaat ODI verder met de bekende sprookjes zoals Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester. Wat gebeurde er met de sprookjesfiguren na afloop van het sprookje waarin zij figureren? Blijven zij echt gelukkig? Of komen ze weer in een ander sprookje terecht, of verdwalen ze zelfs in andermans sprookje? ODI heeft zich in dat soort vraagstukken vastgebeten en brengt een toneelstuk waarin oplossingen worden geboden. Verrassend, sprankelend en soms verwarrend.
Alle sprookjes hebben een voorspelbare afloop. Aan het eind vinden de hoofdrolspelers elkaar, de kikker wordt een prins, een gestorvene komt weer tot leven en zo wordt het kwade bestraft en het goede beloond. Iedereen schijnbaar tevreden. Maar is dat nu ook werkelijk zo?
De voorstelling is te zien op vrijdag 24 november om 20.30 uur, zaterdag 25 november om 14.00 uur en om 20.30 uur. Kaartjes kosten 9,50 euro. CKV pashouders, kinderen tot 12 jaar en donateurs betalen 7,50 euro. Reserveren kan via www.odi-toneel.nl of gewoon aan de kassa.
Artikel geplaatst op: 09 november 2017 - 16:37

Gerelateerd

Delen