Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Eigenaar Brasserie Bakboord vermist

ALMERE – De 50-jarige chefkok Edwin Takens uit Soest wordt sinds 31 oktober vermist. Takens is sinds deze zomer eigenaar van Brasserie Bakboord. De auto van Takens werd woensdag gevonden vlakbij de marechausseekazerne in Baarn. In de zoektocht naar de man verspreidde de politie een foto.

 

onderschrift

Takens vertrok dinsdag vanuit zijn woning in Soest in zijn witte Renault Kangoo, kenteken 3VTB68. Hierna werd er niets meer van hem vernomen. Momenteel zoekt de politie met politiehonden in het gebied. De politie meldt dat er ernstige zorgen zijn om het welzijn van de man.

Takens is kaal en heeft een opvallend groot postuur. Op het moment van zijn vermissing droeg hij een blauwe spijkerbroek, donkerblauwe schipperstrui, bruine outdoorschoenen en mogelijk een bruine parka (Fjall Raven).

Wie meer informatie heeft over deze vermissing wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via: 0800-6070.

 

Artikel geplaatst op: 02 november 2017 - 13:56

Gerelateerd

Delen