Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Twirlmeisjes klaar voor provinciale kampioenschappen

ALMERE – Twirlers van twirlvereniging The Wings Almere doen zaterdag 4 november mee aan de provinciale kampioenschappen van de Muziekbond Gelderland-Flevoland (MBGF) in 't Harde. De top-3 uit deze wedstrijd gaat naar het NK in Waalwijk of Meppel.

“Al met al wordt het een spannende dag. De dames en één heer gaan er met heel veel zin en plezier naartoe. Maar eerst nog even heel hard trainen deze week”, aldus Jolanda van Langen van The Wings.

The Wings doet in ’t Harde mee met de solisten Jayda, Sophie, Daphne, Youri en Richelle, het duo Daphne en Youri, het ensemble van het A-team (dames en heer vanaf 16 jaar) en het B-Team (meisjes van 8 t/m 12 jaar). (Foto: aangeleverd)

Artikel geplaatst op: 31 oktober 2017 - 12:23

Gerelateerd

Delen