Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Radiozender Radiosksfm is er voor alle nationaliteiten

STRIPHELDENBUURT – Soenieldath Kalkasingh en Ria Mantjes zijn in 2008 gestart met Radiosksfm in de Stripheldenbuurt. Een radiostation met zeer diverse muziek en praatprogramma’s voor en door alle nationaliteiten.
Het team van Radiosksfm. (Foto: aangeleverd)

Radiosksfm meer dan muziek alleen: met live tv-uitzendingen van festivals, ondernemingen en kerkdiensten. De zender is te beluisteren via radiosksfm.com. “Geniet van de gezellige programma’s die wij 24 uur 7 dagen per week verzorgen. Wij draaien graag een plaat of melden gratis een overlijdensbericht.”
Radiosksfm is op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk voor meer informatie op www.radiosksfm.com.
Artikel geplaatst op: 30 oktober 2017 - 12:00

Gerelateerd

Delen