Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

Radiozender Radiosksfm is er voor alle nationaliteiten

STRIPHELDENBUURT – Soenieldath Kalkasingh en Ria Mantjes zijn in 2008 gestart met Radiosksfm in de Stripheldenbuurt. Een radiostation met zeer diverse muziek en praatprogramma’s voor en door alle nationaliteiten.
Het team van Radiosksfm. (Foto: aangeleverd)

Radiosksfm meer dan muziek alleen: met live tv-uitzendingen van festivals, ondernemingen en kerkdiensten. De zender is te beluisteren via radiosksfm.com. “Geniet van de gezellige programma’s die wij 24 uur 7 dagen per week verzorgen. Wij draaien graag een plaat of melden gratis een overlijdensbericht.”
Radiosksfm is op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk voor meer informatie op www.radiosksfm.com.
Artikel geplaatst op: 30 oktober 2017 - 12:00

Gerelateerd

Delen