Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

'Almeerse' middag in de boekhandel

STAD CENTRUM – Bij boekhandel Stumpel aan de Schutterstraat 18 komen zondag 12 november van 13.00 tot 15.00 uur Almeerse schrijvers hun boeken signeren.
‘Ontmoet & Groet Almeerse auteurs’ is een initiatief van de Almeerse schrijver Aline van Wijnen. Zij en nog zes schrijvers zijn 12 november in de boekhandel om vragen te beantwoorden, voor te dragen uit eigen werk, boek(en) te signeren en op de foto te gaan met fans.
De deelnemende auteurs zijn Jet van Vuuren, Ilse Ruijters, Marcel Beijer, Aline van Wijnen, Gerrit Jan Groothedde, Mariëtte Middelbeek en Maria van Daalen.
Deze meet & greet is gratis bij te wonen.
Artikel geplaatst op: 24 oktober 2017 - 14:38

Gerelateerd

Delen