Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

'Almeerse' middag in de boekhandel

STAD CENTRUM – Bij boekhandel Stumpel aan de Schutterstraat 18 komen zondag 12 november van 13.00 tot 15.00 uur Almeerse schrijvers hun boeken signeren.
‘Ontmoet & Groet Almeerse auteurs’ is een initiatief van de Almeerse schrijver Aline van Wijnen. Zij en nog zes schrijvers zijn 12 november in de boekhandel om vragen te beantwoorden, voor te dragen uit eigen werk, boek(en) te signeren en op de foto te gaan met fans.
De deelnemende auteurs zijn Jet van Vuuren, Ilse Ruijters, Marcel Beijer, Aline van Wijnen, Gerrit Jan Groothedde, Mariëtte Middelbeek en Maria van Daalen.
Deze meet & greet is gratis bij te wonen.
Artikel geplaatst op: 24 oktober 2017 - 14:38

Gerelateerd

Delen