Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Henk Westbroek ontvangt eerste exemplaar boek Alex Naber

STAD CENTRUM – Zanger/presentator Henk Westbroek had donderdagmiddag de eer het eerste exemplaar in ontvangst te nemen van het boek ‘Alex is een meisjesnaam’. Hij deed dat in Café op 2. Het boek is bedacht door de Almeerse kunstenaar Alex Naber die het syndroom van down heeft.
Het boek is geschreven door Ans van Berkum die vooral de vrouwelijke kant van Alex tot uitdrukking laat komen. In travestie vervult hij zijn verlangen naar liefde en seks. Alex is een veelzijdig kunstenaar die onder meer boeken en gedichten schrijft, tekeningen maakt en uitvoeringen doet. Het boek werd aan Westbroek uitgereikt omdat hij zich al jaren inzet voor mensen met het syndroom van down. ‘Alex is een meisjesnaam’, bevat ook werk van de kunstenaar. Het 92 pagina’s tellende boek is uitgegeven door Pharos en kost 24,90 euro. ISBN: 978-90-79399-90-1. (Foto: Marco Bakker)
Artikel geplaatst op: 27 oktober 2017 - 14:29

Gerelateerd

Delen