Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Henk Westbroek ontvangt eerste exemplaar boek Alex Naber

STAD CENTRUM – Zanger/presentator Henk Westbroek had donderdagmiddag de eer het eerste exemplaar in ontvangst te nemen van het boek ‘Alex is een meisjesnaam’. Hij deed dat in Café op 2. Het boek is bedacht door de Almeerse kunstenaar Alex Naber die het syndroom van down heeft.
Het boek is geschreven door Ans van Berkum die vooral de vrouwelijke kant van Alex tot uitdrukking laat komen. In travestie vervult hij zijn verlangen naar liefde en seks. Alex is een veelzijdig kunstenaar die onder meer boeken en gedichten schrijft, tekeningen maakt en uitvoeringen doet. Het boek werd aan Westbroek uitgereikt omdat hij zich al jaren inzet voor mensen met het syndroom van down. ‘Alex is een meisjesnaam’, bevat ook werk van de kunstenaar. Het 92 pagina’s tellende boek is uitgegeven door Pharos en kost 24,90 euro. ISBN: 978-90-79399-90-1. (Foto: Marco Bakker)
Artikel geplaatst op: 27 oktober 2017 - 14:29

Gerelateerd

Delen