Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Special Olympics Regionale Spelen

ALMERE - Twee dagen lang strijden achthonderd sporters met een verstandelijke beperking om de winst bij de Special Olympics Regionale Spelen in het Topsportcentrum. Dit jaar is het wegens succes uitgebreid naar twee dagen: zaterdag 4 en zondag 5 november.
De Special Olympics is een sporttoernooi voor sporters met een verstandelijke beperking. (Foto: Fred Rotgans)

De Special Olympics is een sporttoernooi voor sporters met een verstandelijke beperking. Dit jaar is het de derde keer dat de Special Olympics Regionale Spelen in Almere worden gehouden. Zaterdag 4 november staan turnen, hockey en bocce op het programma en op zondag 5 november atletiek en handbal. Naast de wedstrijdsporten worden diverse clinics en demonstratiesporten aangeboden. De clinics en demonstratiesporten zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen zonder verstandelijke beperking. Iedereen is welkom in het Topsportcentrum om te genieten van de sportwedstrijden en zelf verschillende sporten uit te proberen.
Gezonde leefstijl

Tijdens de opening van de Special Olympics Regionale Spelen wordt door verschillende partijen uit Almere en Flevoland de intentieverklaring ‘Alles is gezondheid’ getekend. Zij beloven zich in te zetten voor een gezonde leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking.
Artikel geplaatst op: 01 november 2017 - 14:55

Gerelateerd

Delen