Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Jubileumtour 50 jaar CCCInc in De Meester

STAD CENTRUM – De band CCCInc. geeft zaterdag 4 november een exclusief concert in poppodium De Meester.
De CCCInc. jubileumtour is zaterdag 4 november te zien in De Meester. (Foto: aangeleverd)

'CCC Inc. is na al die jaren nog steeds de beste folk- en americanaband van Nederland', aldus NU.nl. In 1967 richtten een paar Amsterdamse vrienden CCC Inc. op. De band krijgt binnen de kortste keren een cultstatus door hun weergaloze liveconcerten en door samen in een commune te gaan wonen. Vijftig jaar later doen ze dat nog steeds en is het alsof de tijd geen vat op hen heeft gehad.
Dit najaar gaat CCC Inc. twee maanden op tournee om het te vieren. De feestvarkens van dienst: Joost Belinfante, Jaap van Beusekom, Ernst Jansz, Huib Schreurs, Jan Hendriks en Richard Wallenburg. Ernst, Jan en Joost zijn bekend van de band ‘Doe Maar’.
Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Meer informatie: www.demeesteralmere.nl
Artikel geplaatst op: 31 oktober 2017 - 11:40

Gerelateerd

Delen