Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

Jubileumtour 50 jaar CCCInc in De Meester

STAD CENTRUM – De band CCCInc. geeft zaterdag 4 november een exclusief concert in poppodium De Meester.
De CCCInc. jubileumtour is zaterdag 4 november te zien in De Meester. (Foto: aangeleverd)

'CCC Inc. is na al die jaren nog steeds de beste folk- en americanaband van Nederland', aldus NU.nl. In 1967 richtten een paar Amsterdamse vrienden CCC Inc. op. De band krijgt binnen de kortste keren een cultstatus door hun weergaloze liveconcerten en door samen in een commune te gaan wonen. Vijftig jaar later doen ze dat nog steeds en is het alsof de tijd geen vat op hen heeft gehad.
Dit najaar gaat CCC Inc. twee maanden op tournee om het te vieren. De feestvarkens van dienst: Joost Belinfante, Jaap van Beusekom, Ernst Jansz, Huib Schreurs, Jan Hendriks en Richard Wallenburg. Ernst, Jan en Joost zijn bekend van de band ‘Doe Maar’.
Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Meer informatie: www.demeesteralmere.nl
Artikel geplaatst op: 31 oktober 2017 - 11:40

Gerelateerd

Delen