Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Sportdag voor Nederlandse en Vluchtelingenkinderen

SPORTPARK KLEIN BRANDT – Op de Almeerse Hockey Club wordt vrijdag 27 oktober de vierde ‘Meet-n-Move-dag’ gehouden. Dit is een sportdag voor Nederlandse en voor vluchtelingenkinderen van 7 tot en met 11 jaar.
Grenzen verdwijnen tijdens de sportdag ‘Meet-n-Move’ op de Almeerse Hockey Club. (Foto: aangeleverd)

Onder begeleiding van Almeerse topsporters en hockeyinternationals als Valentin Verga, Jonas de Geus en Terrance Pieters wordt er een hele dag samen gesport en gespeeld. Teambuilding en in een neutrale omgeving aan elkaar ‘snuffelen’ staan daarbij centraal. Grenzen en barrières verdwijnen!
De sportdag start om 10.00 uur. Nederlandse kinderen betalen 25 euro voor deelname, waarvan een deel is bestemd voor de deelname van een vluchtelingenkind. Elk kind, sportief of niet, tussen de 7 en 11 jaar is van harte welkom.
Meer informatie en inschrijven kan via dutchintegrationgroup.nl/meet-n-move
Artikel geplaatst op: 20 oktober 2017 - 18:14

Gerelateerd

Delen