Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Sportdag voor Nederlandse en Vluchtelingenkinderen

SPORTPARK KLEIN BRANDT – Op de Almeerse Hockey Club wordt vrijdag 27 oktober de vierde ‘Meet-n-Move-dag’ gehouden. Dit is een sportdag voor Nederlandse en voor vluchtelingenkinderen van 7 tot en met 11 jaar.
Grenzen verdwijnen tijdens de sportdag ‘Meet-n-Move’ op de Almeerse Hockey Club. (Foto: aangeleverd)

Onder begeleiding van Almeerse topsporters en hockeyinternationals als Valentin Verga, Jonas de Geus en Terrance Pieters wordt er een hele dag samen gesport en gespeeld. Teambuilding en in een neutrale omgeving aan elkaar ‘snuffelen’ staan daarbij centraal. Grenzen en barrières verdwijnen!
De sportdag start om 10.00 uur. Nederlandse kinderen betalen 25 euro voor deelname, waarvan een deel is bestemd voor de deelname van een vluchtelingenkind. Elk kind, sportief of niet, tussen de 7 en 11 jaar is van harte welkom.
Meer informatie en inschrijven kan via dutchintegrationgroup.nl/meet-n-move
Artikel geplaatst op: 20 oktober 2017 - 18:14

Gerelateerd

Delen