Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

Nieuw in Almere: de Halloween Run

BUITEN – Volgende week zaterdag organiseert Start2Finish een compleet nieuwe Halloween Run in Almere Buiten. Vijfhonderd hardlopers wagen zich op de avond van 28 oktober aan een angstaanjagend parcours door het centrum van Buiten en komen daarbij tientallen horrorfiguren tegen.
Lopers kunnen zomaar deze griezels tegenkomen tijdens de Halloween Run. (Foto: Shutterstock)

De Halloween Run draait dan ook niet zozeer om de sportieve prestatie - er is bijvoorbeeld geen tijdregistratie - maar des te meer om de beleving en de schrikeffecten. Op en langs het parcours, dat onder andere door het centrum van Buiten, maar ook door een parkeergarage en DoeMere voert, komen de deelnemers tientallen acteurs tegen: allemaal verkleed als zombie, horrorclown of willekeurig ander horrorfiguur. En ja, deze acteurs zullen er alles aan doen om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. Omdat de Halloween Run in het donker wordt afgelegd, de start gaat in groepen van 75 lopers en begint vanaf 19.00 uur, zal het schrikeffect alleen maar groter zijn.

Kids Run

Ook aan de jongere loper is gedacht. Om 16.00 uur is er een Kids Run van 1 kilometer. Natuurlijk wordt er tijdens die Kids Run rekening gehouden met de leeftijd van de deelnemers en worden de schrikeffecten daar op aangepast.

Inschrijven

Op dit moment kunnen mensen zich nog steeds inschrijven (https://start-2-finish.nl/halloween-run/) om mee te doen aan de Halloween Run. Dan is het wel verstandig om er snel bij te zijn, want er is een deelnemerslimiet van 500 lopers. Op dit moment zijn er al honderden inschrijvingen binnen, dus er is nog slechts een beperkt aantal startbewijzen over. De Halloween Run start en finisht rond het Baltimoreplein en is dus uitstekend te bereiken.
Artikel geplaatst op: 18 oktober 2017 - 15:31

Gerelateerd

Delen