Nieuw in Almere: de Halloween Run

BUITEN – Volgende week zaterdag organiseert Start2Finish een compleet nieuwe Halloween Run in Almere Buiten. Vijfhonderd hardlopers wagen zich op de avond van 28 oktober aan een angstaanjagend parcours door het centrum van Buiten en komen daarbij tientallen horrorfiguren tegen.
Lopers kunnen zomaar deze griezels tegenkomen tijdens de Halloween Run. (Foto: Shutterstock)

De Halloween Run draait dan ook niet zozeer om de sportieve prestatie - er is bijvoorbeeld geen tijdregistratie - maar des te meer om de beleving en de schrikeffecten. Op en langs het parcours, dat onder andere door het centrum van Buiten, maar ook door een parkeergarage en DoeMere voert, komen de deelnemers tientallen acteurs tegen: allemaal verkleed als zombie, horrorclown of willekeurig ander horrorfiguur. En ja, deze acteurs zullen er alles aan doen om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. Omdat de Halloween Run in het donker wordt afgelegd, de start gaat in groepen van 75 lopers en begint vanaf 19.00 uur, zal het schrikeffect alleen maar groter zijn.

Kids Run

Ook aan de jongere loper is gedacht. Om 16.00 uur is er een Kids Run van 1 kilometer. Natuurlijk wordt er tijdens die Kids Run rekening gehouden met de leeftijd van de deelnemers en worden de schrikeffecten daar op aangepast.

Inschrijven

Op dit moment kunnen mensen zich nog steeds inschrijven (https://start-2-finish.nl/halloween-run/) om mee te doen aan de Halloween Run. Dan is het wel verstandig om er snel bij te zijn, want er is een deelnemerslimiet van 500 lopers. Op dit moment zijn er al honderden inschrijvingen binnen, dus er is nog slechts een beperkt aantal startbewijzen over. De Halloween Run start en finisht rond het Baltimoreplein en is dus uitstekend te bereiken.
Artikel geplaatst op: 18 oktober 2017 - 15:31

Gerelateerd

Delen