Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Nieuw in Almere: de Halloween Run

BUITEN – Volgende week zaterdag organiseert Start2Finish een compleet nieuwe Halloween Run in Almere Buiten. Vijfhonderd hardlopers wagen zich op de avond van 28 oktober aan een angstaanjagend parcours door het centrum van Buiten en komen daarbij tientallen horrorfiguren tegen.
Lopers kunnen zomaar deze griezels tegenkomen tijdens de Halloween Run. (Foto: Shutterstock)

De Halloween Run draait dan ook niet zozeer om de sportieve prestatie - er is bijvoorbeeld geen tijdregistratie - maar des te meer om de beleving en de schrikeffecten. Op en langs het parcours, dat onder andere door het centrum van Buiten, maar ook door een parkeergarage en DoeMere voert, komen de deelnemers tientallen acteurs tegen: allemaal verkleed als zombie, horrorclown of willekeurig ander horrorfiguur. En ja, deze acteurs zullen er alles aan doen om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. Omdat de Halloween Run in het donker wordt afgelegd, de start gaat in groepen van 75 lopers en begint vanaf 19.00 uur, zal het schrikeffect alleen maar groter zijn.

Kids Run

Ook aan de jongere loper is gedacht. Om 16.00 uur is er een Kids Run van 1 kilometer. Natuurlijk wordt er tijdens die Kids Run rekening gehouden met de leeftijd van de deelnemers en worden de schrikeffecten daar op aangepast.

Inschrijven

Op dit moment kunnen mensen zich nog steeds inschrijven (https://start-2-finish.nl/halloween-run/) om mee te doen aan de Halloween Run. Dan is het wel verstandig om er snel bij te zijn, want er is een deelnemerslimiet van 500 lopers. Op dit moment zijn er al honderden inschrijvingen binnen, dus er is nog slechts een beperkt aantal startbewijzen over. De Halloween Run start en finisht rond het Baltimoreplein en is dus uitstekend te bereiken.
Artikel geplaatst op: 18 oktober 2017 - 15:31

Gerelateerd

Delen