Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

November is de Maand van het Aangepast Sporten

ALMERE - November is de Maand van het Aangepast Sporten in Flevoland. Doel van deze maand is aandacht vragen voor sport en bewegen voor mensen met een beperking. In alle Flevolandse gemeenten worden in november lokaal extra activiteiten en open trainingen georganiseerd in samenwerking met gemeenten, sportverenigingen, onderwijs en zorginstellingen.
Vorig jaar gaf Bo Kramer, bronzen medaille winnares tijdens de Paralympics, een clinic. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Op zaterdag 4 en zondag 5 november zijn in het Topsportcentrum Almere de Special Olympics Regionale Spelen. Dit jaar voor het eerst verdeeld over twee dagen. Tijdens de Special Olympics worden naast de verschillende wedstrijdsporten ook demonstratiesporten aangeboden. Iedereen is van harte welkom in het Topsportcentrum om te genieten van sportwedstrijden en zelf verschillende sporten uit te proberen.
Op dinsdagavond 28 november vindt het Sportcafé Aangepast Sporten plaats in het Provinciehuis in Lelystad. In het Sportcafé staat de verbinding centraal met iedereen die zich inzet in Flevoland voor het aangepast sporten of iedereen die zich wilt inzetten. Deze netwerkbijeenkomst is speciaal bedoeld om contacten te leggen tussen sporters, verenigingen, zorgaanbieders en nog vele anderen.
Artikel geplaatst op: 19 oktober 2017 - 15:21

Gerelateerd

Delen