Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

November is de Maand van het Aangepast Sporten

ALMERE - November is de Maand van het Aangepast Sporten in Flevoland. Doel van deze maand is aandacht vragen voor sport en bewegen voor mensen met een beperking. In alle Flevolandse gemeenten worden in november lokaal extra activiteiten en open trainingen georganiseerd in samenwerking met gemeenten, sportverenigingen, onderwijs en zorginstellingen.
Vorig jaar gaf Bo Kramer, bronzen medaille winnares tijdens de Paralympics, een clinic. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Op zaterdag 4 en zondag 5 november zijn in het Topsportcentrum Almere de Special Olympics Regionale Spelen. Dit jaar voor het eerst verdeeld over twee dagen. Tijdens de Special Olympics worden naast de verschillende wedstrijdsporten ook demonstratiesporten aangeboden. Iedereen is van harte welkom in het Topsportcentrum om te genieten van sportwedstrijden en zelf verschillende sporten uit te proberen.
Op dinsdagavond 28 november vindt het Sportcafé Aangepast Sporten plaats in het Provinciehuis in Lelystad. In het Sportcafé staat de verbinding centraal met iedereen die zich inzet in Flevoland voor het aangepast sporten of iedereen die zich wilt inzetten. Deze netwerkbijeenkomst is speciaal bedoeld om contacten te leggen tussen sporters, verenigingen, zorgaanbieders en nog vele anderen.
Artikel geplaatst op: 19 oktober 2017 - 15:21

Gerelateerd

Delen