Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Amateurgitaartalenten in De Glasbak

MUZIEKWIJK – Leerlingen van Gitaarpraktijk André de Borst geven vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober een optreden tijdens het jaarlijkse concert Gitaarpraktijk On Stage. Beide avonden beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in theater De Glasbak aan de Lierstraat 21.
Fred Flippo. (Foto: Hans van der Meulen)

Studenten van de gitaarpraktijk treden die avonden in een professionele setting op met een band. Zo kunnen ze podiumervaring opdoen. De studenten worden begeleid door de On Stageband met Rob Zieltjes op drums, Joyce van der Hoorn op bas en Vincent Ostendorf, Anna Kuijer en Fred Flippo met zang. Diversiteit in muziekstijlen is de muzikale sleutel van docent André de Borst en het programma op On Stage straalt dat dan ook uit. Van klassiek naar steelstring, van blues naar rock.
De Gitaarpraktijk van de Almeerse gitarist André de Borst bestaat dit jaar 25 jaar. Kaartjes kosten 7 euro en zijn te koop via www.degitaarpraktijk.nl of telefonisch, 06-52539828.
Artikel geplaatst op: 22 oktober 2017 - 15:35

Gerelateerd

Delen