Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

Amateurgitaartalenten in De Glasbak

MUZIEKWIJK – Leerlingen van Gitaarpraktijk André de Borst geven vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober een optreden tijdens het jaarlijkse concert Gitaarpraktijk On Stage. Beide avonden beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in theater De Glasbak aan de Lierstraat 21.
Fred Flippo. (Foto: Hans van der Meulen)

Studenten van de gitaarpraktijk treden die avonden in een professionele setting op met een band. Zo kunnen ze podiumervaring opdoen. De studenten worden begeleid door de On Stageband met Rob Zieltjes op drums, Joyce van der Hoorn op bas en Vincent Ostendorf, Anna Kuijer en Fred Flippo met zang. Diversiteit in muziekstijlen is de muzikale sleutel van docent André de Borst en het programma op On Stage straalt dat dan ook uit. Van klassiek naar steelstring, van blues naar rock.
De Gitaarpraktijk van de Almeerse gitarist André de Borst bestaat dit jaar 25 jaar. Kaartjes kosten 7 euro en zijn te koop via www.degitaarpraktijk.nl of telefonisch, 06-52539828.
Artikel geplaatst op: 22 oktober 2017 - 15:35

Gerelateerd

Delen