Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Almere City FC elke week in Almere DEZE WEEK

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Almere DEZE WEEK en Almere City FC slaan de handen ineen. Vanaf heden is deze krant een officiële media- en businesspartner van de betaald voetbalclub. In het Yanmar Stadion werden afgelopen week de handtekeningen onder het sponsorcontract gezet en dus kon er daarna geproost worden.

Almere City FC en deze krant gaan samenwerken. Staand V.l.n.r: Jordy Haak (Almere City), Ron Broertjes en Robert Mienstra (ADW). Zittend: Martin van Feggelen (ADW) en John Bes (directeur Almere City)"Wij kijken uit naar een mooie samenwerking”, laten Martin van Feggelen en Ron Broertjes namens Almere DEZE WEEK weten. "Wij zien een enorme ontwikkeling bij Almere City FC. Maatschappelijk levert de club een bijdrage aan een krachtig Almere en sportief gaat het de laatste jaren steeds beter. Daarnaast ontwikkelt de businessclub zich explosief. Wij verheugen ons erop om daar ook onderdeel van uit te maken. De club leeft.”
Als officiële mediapartner is wekelijks het laatste nieuws over Almere City FC op onze sportpagina’s terug te vinden. Dit varieert van korte wedstrijdverslagen en nieuwsberichten, tot aankondigingen en bijzondere verhalen. Daarnaast zal er ook geregeld aandacht worden besteed aan Almere & the City, het maatschappelijk project van de club. Met als voornaamste doel om van Almere een nog leukere stad te maken.

Artikel geplaatst op: 17 oktober 2017 - 08:32

Gerelateerd

Delen