Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Almere City FC elke week in Almere DEZE WEEK

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Almere DEZE WEEK en Almere City FC slaan de handen ineen. Vanaf heden is deze krant een officiële media- en businesspartner van de betaald voetbalclub. In het Yanmar Stadion werden afgelopen week de handtekeningen onder het sponsorcontract gezet en dus kon er daarna geproost worden.

Almere City FC en deze krant gaan samenwerken. Staand V.l.n.r: Jordy Haak (Almere City), Ron Broertjes en Robert Mienstra (ADW). Zittend: Martin van Feggelen (ADW) en John Bes (directeur Almere City)"Wij kijken uit naar een mooie samenwerking”, laten Martin van Feggelen en Ron Broertjes namens Almere DEZE WEEK weten. "Wij zien een enorme ontwikkeling bij Almere City FC. Maatschappelijk levert de club een bijdrage aan een krachtig Almere en sportief gaat het de laatste jaren steeds beter. Daarnaast ontwikkelt de businessclub zich explosief. Wij verheugen ons erop om daar ook onderdeel van uit te maken. De club leeft.”
Als officiële mediapartner is wekelijks het laatste nieuws over Almere City FC op onze sportpagina’s terug te vinden. Dit varieert van korte wedstrijdverslagen en nieuwsberichten, tot aankondigingen en bijzondere verhalen. Daarnaast zal er ook geregeld aandacht worden besteed aan Almere & the City, het maatschappelijk project van de club. Met als voornaamste doel om van Almere een nog leukere stad te maken.

Artikel geplaatst op: 17 oktober 2017 - 08:32

Gerelateerd

Delen