Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Kledingmerk Varoses geeft eerste clubfeest

STAD CENTRUM – Het kledingmerk Varoses viert op vrijdag 27 oktober de release van de nieuwe collectie met een feest in Club Cell. Johnny500, JoeyAK, en Mula B komen optreden. Daarbij komt er nog een hele grote Mystery Guest. Deze zal ongetwijfeld Varoses items in het publiek gooien tijdens het optreden.
Varoses heeft voor dit eerste event een dikke line-up klaarstaan. Het feest trapt af met Mula B (live), JOHNNY500 en JoeyAK. De Haagse rapper Mula B is een van de belangrijkste artiesten van het Wilde Westen-label. Met zijn debuutalbum MeesterPlusser op komst lijkt het een knaller van een show te worden.
JOHNNY500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne electrische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny500 does it.
Het grote talent uit Holendrecht; JoeyAK komt pas net in de rapscene maar maakt al grote stappen met onder anderen zijn track Luitenant. Uitgeroepen tot talent van de maand Augustus door 101Barz.
Wie samen vrienden en vriendinnen van het feest wil genieten aan een VIP tafel kan terecht bij Club Cell via 06-40177448. Het feest begint om 23.00 uur en eindigt om 5.00 uur. De minimale leeftijd is 16 jaar. Het meenemen va neen ID is verplicht. Meer informatie en tickets via: www.varosesofficial.nl
Artikel geplaatst op: 19 oktober 2017 - 09:38

Gerelateerd

Delen