Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Kledingmerk Varoses geeft eerste clubfeest

STAD CENTRUM – Het kledingmerk Varoses viert op vrijdag 27 oktober de release van de nieuwe collectie met een feest in Club Cell. Johnny500, JoeyAK, en Mula B komen optreden. Daarbij komt er nog een hele grote Mystery Guest. Deze zal ongetwijfeld Varoses items in het publiek gooien tijdens het optreden.
Varoses heeft voor dit eerste event een dikke line-up klaarstaan. Het feest trapt af met Mula B (live), JOHNNY500 en JoeyAK. De Haagse rapper Mula B is een van de belangrijkste artiesten van het Wilde Westen-label. Met zijn debuutalbum MeesterPlusser op komst lijkt het een knaller van een show te worden.
JOHNNY500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne electrische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny500 does it.
Het grote talent uit Holendrecht; JoeyAK komt pas net in de rapscene maar maakt al grote stappen met onder anderen zijn track Luitenant. Uitgeroepen tot talent van de maand Augustus door 101Barz.
Wie samen vrienden en vriendinnen van het feest wil genieten aan een VIP tafel kan terecht bij Club Cell via 06-40177448. Het feest begint om 23.00 uur en eindigt om 5.00 uur. De minimale leeftijd is 16 jaar. Het meenemen va neen ID is verplicht. Meer informatie en tickets via: www.varosesofficial.nl
Artikel geplaatst op: 19 oktober 2017 - 09:38

Gerelateerd

Delen