Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Pioneers heeft geen kind aan Bouncers in bekerstrijd

ALMERE -  In de eerste ronde van het bekertoernooi was Pioneers afgelopen zaterdag gekoppeld aan Bouncers uit Waddinxveen. Deze ploeg acteert een klasse lager in één van de landelijke poules in de tweede divisie en moest met 40-87 het onderspit delven.

De ploeg draait in de tweede divisie mee in de subtop en mocht normaal gesproken geen probleem opleveren voor de ploeg uit Almere, ook niet als het een uitwedstrijd betrof. Exact dat gebeurde uiteindelijk in deze ongelijke strijd op zaterdagmiddag. Pioneers nam aanvallend vanaf het begin het initiatief en gaf verdedigend weinig ruimte. Pascal Balm had met 14 punten in het eerst kwart aanvallend een belangrijke bijdrage aan de kloof van 15 punten (10-25) na afloop van dit kwart. De teugels werden in het tweede kwart wel wat te snel gevierd, waardoor Bouncers de schade nog enigszins kon beperken bij rust, die bij 23-41 aanbrak. Het derde en vierde liepen uit op een formaliteit. Via 34-60 na drie kwarten, zorgde de ploeg voor een 40-87 einduitslag. De volgende competitiewedstrijd voor Pioneers is een thuiswedstrijd tegen Rivertrotters uit Hardinxveld-Giessendam, die net als Pioneers één wedstrijd verloren heeft. De wedstrijd zal in Poort worden gespeeld op 28 oktober om 20.15 uur. 

Scores: Pascal Balm 25, Timothy Donk 19, Denzel Vaneer 13, Ian Morris 13, Jorg Janssens 4, Ryan van Russel 4, Mark Entius 4, Dario Ribeiro 3 en Djon Janssens 2.

Artikel geplaatst op: 16 oktober 2017 - 08:50

Gerelateerd

Delen