Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Pioneers heeft geen kind aan Bouncers in bekerstrijd

ALMERE -  In de eerste ronde van het bekertoernooi was Pioneers afgelopen zaterdag gekoppeld aan Bouncers uit Waddinxveen. Deze ploeg acteert een klasse lager in één van de landelijke poules in de tweede divisie en moest met 40-87 het onderspit delven.

De ploeg draait in de tweede divisie mee in de subtop en mocht normaal gesproken geen probleem opleveren voor de ploeg uit Almere, ook niet als het een uitwedstrijd betrof. Exact dat gebeurde uiteindelijk in deze ongelijke strijd op zaterdagmiddag. Pioneers nam aanvallend vanaf het begin het initiatief en gaf verdedigend weinig ruimte. Pascal Balm had met 14 punten in het eerst kwart aanvallend een belangrijke bijdrage aan de kloof van 15 punten (10-25) na afloop van dit kwart. De teugels werden in het tweede kwart wel wat te snel gevierd, waardoor Bouncers de schade nog enigszins kon beperken bij rust, die bij 23-41 aanbrak. Het derde en vierde liepen uit op een formaliteit. Via 34-60 na drie kwarten, zorgde de ploeg voor een 40-87 einduitslag. De volgende competitiewedstrijd voor Pioneers is een thuiswedstrijd tegen Rivertrotters uit Hardinxveld-Giessendam, die net als Pioneers één wedstrijd verloren heeft. De wedstrijd zal in Poort worden gespeeld op 28 oktober om 20.15 uur. 

Scores: Pascal Balm 25, Timothy Donk 19, Denzel Vaneer 13, Ian Morris 13, Jorg Janssens 4, Ryan van Russel 4, Mark Entius 4, Dario Ribeiro 3 en Djon Janssens 2.

Artikel geplaatst op: 16 oktober 2017 - 08:50

Gerelateerd

Delen