Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

AS’80 haalt 1.000 euro op voor Fun Foundation

ALMERE – Met de Grand Opening voor seizoen 2017/2018 bij AS’80 haalde de club 1.000 euro op voor de Fun foundation. De Fun Foundation wil de kwaliteit van leven van Gambiaanse jongeren verbeteren, door scholen en kleine klinieken te realiseren, maar ook door ze de kans te geven om optimaal te sporten.
Met de Grand Opening voor seizoen 2017/2018 bij AS’80 haalde de club 1.000 euro op voor de Fun foundation. V.l.n.r.: Brian Verburg, Maarten de Vries, Pascal Heije (Golden Boys), Riekje Bijstra (Verenigingsmanager), Ron Brouwer (Voorzitter Fun Foundation), Lorenzo Gaemers. (Foto: aangeleverd)

Onder de mega swingende klanken en drums van brassband The Originals werd ieder selectieteam, tijdens de Grand Opening op 23 september, gepresenteerd aan het in grote getale toegestroomde publiek. Lindo Duvall nam de rol van MC meer dan waardig op zich en wist de leden leuke uitspraken te ontlokken voor de microfoon. Tijdens het feest was er popcorn, suikerspinnen en sushi.
De Golden Boys (AJAX O19-1 van 1998/1999) speelden tegen AS’80 United (een mix van senioren AS’80 spelers). Einduitslag: 2-3. Ook Ali B verrichte de nodige extra inspanningen om op deze dag als voetballer mee te spelen met de Golden Boys.
Op initiatief van Ron Brouwer kwam de opbrengst ten goede aan de Fun Foundation.
Artikel geplaatst op: 13 oktober 2017 - 16:04

Gerelateerd

Delen