Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

AS’80 haalt 1.000 euro op voor Fun Foundation

ALMERE – Met de Grand Opening voor seizoen 2017/2018 bij AS’80 haalde de club 1.000 euro op voor de Fun foundation. De Fun Foundation wil de kwaliteit van leven van Gambiaanse jongeren verbeteren, door scholen en kleine klinieken te realiseren, maar ook door ze de kans te geven om optimaal te sporten.
Met de Grand Opening voor seizoen 2017/2018 bij AS’80 haalde de club 1.000 euro op voor de Fun foundation. V.l.n.r.: Brian Verburg, Maarten de Vries, Pascal Heije (Golden Boys), Riekje Bijstra (Verenigingsmanager), Ron Brouwer (Voorzitter Fun Foundation), Lorenzo Gaemers. (Foto: aangeleverd)

Onder de mega swingende klanken en drums van brassband The Originals werd ieder selectieteam, tijdens de Grand Opening op 23 september, gepresenteerd aan het in grote getale toegestroomde publiek. Lindo Duvall nam de rol van MC meer dan waardig op zich en wist de leden leuke uitspraken te ontlokken voor de microfoon. Tijdens het feest was er popcorn, suikerspinnen en sushi.
De Golden Boys (AJAX O19-1 van 1998/1999) speelden tegen AS’80 United (een mix van senioren AS’80 spelers). Einduitslag: 2-3. Ook Ali B verrichte de nodige extra inspanningen om op deze dag als voetballer mee te spelen met de Golden Boys.
Op initiatief van Ron Brouwer kwam de opbrengst ten goede aan de Fun Foundation.
Artikel geplaatst op: 13 oktober 2017 - 16:04

Gerelateerd

Delen