Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Rijzende ster bariton Michael Wilmering in Almere

HAVEN CENTRUM - Het gaat de jonge bariton Michael Wilmering voor de wind. Hij staat in producties van de Nationale Opera, Oper Stuttgart, heeft een succesvol liedduo én was een van de drie genomineerden voor de Grachtenfestival-prijs 2017.
Michael Wilmering. (Foto: Jasper de Waal)

Wilmering is regelmatig te zien in het tv-programma van Paul Witteman. Op zaterdag 28 oktober treedt hij nu ook op in Goede Rede met een liederenprogramma. Met veel expressie zingt Michael Wilmering dan liederen van Schubert, waaronder het indrukwekkende Erlkönig, en liederen van Finzi en Ravel. Hij wordt begeleid door de Japanse pianiste Kanako Inoue.
Het concert op zaterdag 28 oktober begint om 20.30 uur in Goede Rede aan de Kerkgracht 60. Meer informatie en kaarten bestellen op www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 12 oktober 2017 - 12:29

Gerelateerd

Delen