Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Rijzende ster bariton Michael Wilmering in Almere

HAVEN CENTRUM - Het gaat de jonge bariton Michael Wilmering voor de wind. Hij staat in producties van de Nationale Opera, Oper Stuttgart, heeft een succesvol liedduo én was een van de drie genomineerden voor de Grachtenfestival-prijs 2017.
Michael Wilmering. (Foto: Jasper de Waal)

Wilmering is regelmatig te zien in het tv-programma van Paul Witteman. Op zaterdag 28 oktober treedt hij nu ook op in Goede Rede met een liederenprogramma. Met veel expressie zingt Michael Wilmering dan liederen van Schubert, waaronder het indrukwekkende Erlkönig, en liederen van Finzi en Ravel. Hij wordt begeleid door de Japanse pianiste Kanako Inoue.
Het concert op zaterdag 28 oktober begint om 20.30 uur in Goede Rede aan de Kerkgracht 60. Meer informatie en kaarten bestellen op www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 12 oktober 2017 - 12:29

Gerelateerd

Delen