Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Schietincident bij Spoorbaanpad: 1 dode

ALMERE - Op het Spoorbaan - ter hoogte van de Rabotoren - heeft vrijdagmiddag een schietincident plaatsgevonden waarbij een dode is gevallen.

Foto: Almere DEZE WEEK

Nadat de melding rond 16.45 uur bij de hulpdiensten was binnengekomen werden direct meerdere ambulances, brandweerwagens en politie-eenheden die kant op gestuurd. Bij aankomst bleek dat het incident zich midden in het veld aldaar had afgespeeld. Even later kwam ook het Mobiel Medisch Team kwam met een helikopter ter plaatse. Ondanks een langdurige reanimatie is de persoon uiteindelijk ter plekke overleden. Naast het assisteren bij de reanimatie heeft de brandweer ook schermen geplaatst om het zicht van omstanders te ontnemen.

Een woordvoerder van de politie laat aan HV-Almere weten dat het waarschijnlijk gaat om een geval van suïcide. De politie doet verder onderzoek om daar uitsluitsel over te kunnen geven.

Artikel geplaatst op: 13 oktober 2017 - 17:30

Gerelateerd

Delen