Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Drie aanrijdingen in één uur op Evenaar

BUITEN - Vrijdag de dertiende pakte slecht uit voor een aantal verkeersdeelnemers in Almere Buiten. Op de Evenaar vonden vrijdagmiddag in een uur tijd drie aanrijdingen plaats.
(Foto: HV-Almere)

Rond 14.00 uur kwamen op de kruising van het fietspad langs de Evenaar met de Kebajastraat een auto en een scooter met elkaar in botsing. Een persoon is nagekeken in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Enkele minuten later vond er op de Evenaar opnieuw een aanrijding plaats. Ter hoogte van het centrum kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Vermoedelijk was het een kop-staart aanrijding. Of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht is niet bekend. Door het ongeval is de Evenaar richting de Buitenhoutsedreef enige tijd afgesloten geweest met een verkeersinfarct als gevolg.
Rond 14.50 uur kwamen op de kruising met de Atlasdreef een meisje op een fiets en een busje met elkaar in botsing. Het meisje is gecontroleerd in een ambulance. De Atlasdreef richting de Kalenderweg was enige tijd afgesloten.
Artikel geplaatst op: 13 oktober 2017 - 16:30

Gerelateerd

Delen