Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Recordbedrag opgehaald bij Podium Almeers Talent

STAD CENTRUM - De tweede editie van Podium Almeers Talent, donderdag 5 oktober in de Kunstlinie Almere Flevoland, heeft een recordbedrag opgeleverd. Met de kaartverkoop en sponsoring werd .7000 euro opgehaald, waarna hoofdsponsor NH1816 Verzekeringen het bedrag uiteindelijk tot 10.000 euro aanvulde.

De Almeerder Charly Luske was één van de artiesten tijdens het Podium Almeers Talent. (Foto: Fred Rotgans)


De hele avond verliep op rolletjes, tot op het laatste moment de techniek haperde. “Helaas kon Kasper Burger zijn optreden niet meer doen en was de onthulling van de opbrengst niet zo spectaculair als verwacht,” zegt Saskia Hoogwoud van Soroptimist Club Almere. “Maar de avond was geweldig, de zaal was zo goed als uitverkocht en alle talenten waren echt fantastisch.”
Samen met Rotaract Almere heeft Soroptimist Club Almere de avond in het teken gezet van het Sociaal Fonds van Stichting Alkind. Hoogwoud: “Na deze geslaagde avond is het zeker niet uit te sluiten dat Podium Almeers Talent terugkeert in de toekomst. Er is nog veel meer talent in Almere dan we nu hebben gezien."

Artikel geplaatst op: 09 oktober 2017 - 11:34

Gerelateerd

Delen