Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

Recordbedrag opgehaald bij Podium Almeers Talent

STAD CENTRUM - De tweede editie van Podium Almeers Talent, donderdag 5 oktober in de Kunstlinie Almere Flevoland, heeft een recordbedrag opgeleverd. Met de kaartverkoop en sponsoring werd .7000 euro opgehaald, waarna hoofdsponsor NH1816 Verzekeringen het bedrag uiteindelijk tot 10.000 euro aanvulde.

De Almeerder Charly Luske was één van de artiesten tijdens het Podium Almeers Talent. (Foto: Fred Rotgans)


De hele avond verliep op rolletjes, tot op het laatste moment de techniek haperde. “Helaas kon Kasper Burger zijn optreden niet meer doen en was de onthulling van de opbrengst niet zo spectaculair als verwacht,” zegt Saskia Hoogwoud van Soroptimist Club Almere. “Maar de avond was geweldig, de zaal was zo goed als uitverkocht en alle talenten waren echt fantastisch.”
Samen met Rotaract Almere heeft Soroptimist Club Almere de avond in het teken gezet van het Sociaal Fonds van Stichting Alkind. Hoogwoud: “Na deze geslaagde avond is het zeker niet uit te sluiten dat Podium Almeers Talent terugkeert in de toekomst. Er is nog veel meer talent in Almere dan we nu hebben gezien."

Artikel geplaatst op: 09 oktober 2017 - 11:34

Gerelateerd

Delen