Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Lederhosen, Dirndl’s, schlagermuziek en Duits bier

STAD CENTRUM - Lederhosen, Dirndl’s, schlagermuziek en Duits bier, kortom het Oktoberfest komt er weer aan in de Meester. Met de achtste editie op zaterdag 14 oktober brengt het poppodium weer een klein stukje München naar Almere.
Het Oktoberfest is op zaterdag 14 oktober in de Meester. (Foto: aangeleverd)

Naast de huisDJ Tiroler Heinz en livemuziek zijn er de bekende spelletjes, Duitse lekkernijen zoals pretzels en broodjes worst en natuurlijk het Oktoberfestbier: Paulaner.
Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen worden de bezoekers bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mag iedereen niet alleen houden, maar wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier of frisdrank mits de bezoeker een Lederhose of Dirndl draagt.
Meer informatie en kaarten bestellen via: www.demeesteralmere.nl .
Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 11:22

Gerelateerd

Delen