Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Lederhosen, Dirndl’s, schlagermuziek en Duits bier

STAD CENTRUM - Lederhosen, Dirndl’s, schlagermuziek en Duits bier, kortom het Oktoberfest komt er weer aan in de Meester. Met de achtste editie op zaterdag 14 oktober brengt het poppodium weer een klein stukje München naar Almere.
Het Oktoberfest is op zaterdag 14 oktober in de Meester. (Foto: aangeleverd)

Naast de huisDJ Tiroler Heinz en livemuziek zijn er de bekende spelletjes, Duitse lekkernijen zoals pretzels en broodjes worst en natuurlijk het Oktoberfestbier: Paulaner.
Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen worden de bezoekers bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mag iedereen niet alleen houden, maar wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier of frisdrank mits de bezoeker een Lederhose of Dirndl draagt.
Meer informatie en kaarten bestellen via: www.demeesteralmere.nl .
Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 11:22

Gerelateerd

Delen