Nieuws
Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden... Video: Zuil Pioneer waait om Video: De zuil van Pioneer aan de Versterkerstraat op Gooise Kant kwam met donderend geraas naar beneden.  ... Zware storm raast over Almere ALMERE - Nederland heeft te maken met een zware westerstorm. Het KNMI heeft een weeralarm (code rood) afgegeven... Kennismaken met de activiteiten bij Parkhuys Almere FILMWIJK – Kennismaken met alle activiteiten die Parkhuys Almere te bieden heeft kan op zaterdag 3 februari. Het... Nog altijd geen spoor van vermiste Michael Klijn ALMERE – Er is al ruim vijf weken geen spoor van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Ondanks de... Dubbelweekend in sporthal Raggers PARKWIJK – Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari bij de Badminton Vereniging Almere is een... Politiebureau Haven verhuisd naar Kerkgracht HAVEN CENTRUM – Het politiebureau in Almere Haven aan het Bivak 1 heeft sinds vorige week vrijdag de...

Dansen op discomuziek; spiegelbollen en gekleurde pruiken

STAD CENTRUM - Dansen op de discomuziek uit de jaren 70 en 80, spiegelbollen, gekleurde pruiken en bekende dj’s, dat is het concept van ‘Disco Classics The Party XXL’. Het feest wordt op zaterdag 28 oktober gehouden in ‘discotheek’ Club Cell aan de Schrijverstraat 2. De in Almere wonende DJ Sven (Radio 10) komt de plaatjes draaien samen met DJ Silverius (Veronica).
De organisatie verzorgt al jaren succesvolle feesten op verschillende locaties in het land. “Almere vinden wij de beste plek voor dit themafeest omdat de meerderheid van de inwoners bewust de jaren 70 en 80 heeft meegemaakt. Tevens zijn er veel inwoners die weinig uitgaan, maar een discofeestje niet willen missen. Het zijn vaak stelletjes die een oppas regelen voor hun kinderen en er een avondje uit van maken. Maar ook groepen vrienden of collega’s die afspreken om weer eens ouderwets uit te gaan, en dat om de hoek. Je hoeft er niet uren voor in de auto te zitten”.
In een tijd waar Housemuziek en R&B de boventoon voeren is het wel eens lekker om terug te gaan naar de tijd van Earth, Wind & Fire, Pointer Sisters, Village People en Dan Hartman. De avond wordt aangekleed met discodanseressen, entertainment, een Feestshop en tal van leuke extra’s. Op de Facebookpagina van Disco Classics The Party XXL worden wekelijks winacties gedaan en is de laatste informatie te vinden over het feest in oktober.
Kaarten zijn te bestellen via www.discopartyalmere.nl. Kik ook op: www.facebook.com/discoclassicstheparty
Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 10:14

Gerelateerd

Delen