Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Dansen op discomuziek; spiegelbollen en gekleurde pruiken

STAD CENTRUM - Dansen op de discomuziek uit de jaren 70 en 80, spiegelbollen, gekleurde pruiken en bekende dj’s, dat is het concept van ‘Disco Classics The Party XXL’. Het feest wordt op zaterdag 28 oktober gehouden in ‘discotheek’ Club Cell aan de Schrijverstraat 2. De in Almere wonende DJ Sven (Radio 10) komt de plaatjes draaien samen met DJ Silverius (Veronica).
De organisatie verzorgt al jaren succesvolle feesten op verschillende locaties in het land. “Almere vinden wij de beste plek voor dit themafeest omdat de meerderheid van de inwoners bewust de jaren 70 en 80 heeft meegemaakt. Tevens zijn er veel inwoners die weinig uitgaan, maar een discofeestje niet willen missen. Het zijn vaak stelletjes die een oppas regelen voor hun kinderen en er een avondje uit van maken. Maar ook groepen vrienden of collega’s die afspreken om weer eens ouderwets uit te gaan, en dat om de hoek. Je hoeft er niet uren voor in de auto te zitten”.
In een tijd waar Housemuziek en R&B de boventoon voeren is het wel eens lekker om terug te gaan naar de tijd van Earth, Wind & Fire, Pointer Sisters, Village People en Dan Hartman. De avond wordt aangekleed met discodanseressen, entertainment, een Feestshop en tal van leuke extra’s. Op de Facebookpagina van Disco Classics The Party XXL worden wekelijks winacties gedaan en is de laatste informatie te vinden over het feest in oktober.
Kaarten zijn te bestellen via www.discopartyalmere.nl. Kik ook op: www.facebook.com/discoclassicstheparty
Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 10:14

Gerelateerd

Delen