Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Automobilist ramt muur in Hospitaalgarage

STAD CENTRUM – Een automobilist heeft in de Hospitaalgarage een muur geramd. Donderdagavond 28 september rond 19.45 uur vond dit eenzijdige ongeval plaats in de Hospitaalgarage.

(Foto: HV-Almere.nl)

De politie, brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt, wel heeft het ambulancepersoneel de inzittende van het voertuig kort nagekeken. In de winkel waren op het moment van de aanrijding personen aanwezig. Zij zijn door het ongeval erg geschrokken maar raakten niet gewond.

Door de aanrijding is er een gat en een scheur tot aan het plafond ontstaan. Vanuit de garage kan in de winkel gekeken worden. Door de klap tegen de muur zijn er in de naastgelegen supermarkt enkele stellingen geraakt en producten op de vloer gevallen.

De verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bouw- en woningtoezicht van de gemeente Almere zal onderzoeken of de constructie is aangetast en of het gebouw nog veilig is. 

Artikel geplaatst op: 28 september 2017 - 23:27

Gerelateerd

Delen