Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Zwaar gewond na vlucht voor politie

MUZIEKWIJK - In een vlucht voor de politie zijn een automobilist en zijn passagier zondagochtend zwaar gewond geraakt op de Muziekdreef.


Zondagochtend rond 07:30 uur hield een agent een alcoholcontrole op de Waddendreef. Rond 7.45 uur kwam er een auto aan met daarin een 23-jarige man en een 34-jarige vrouw. De agent voerde een alcoholtest uit bij de bestuurder die teveel gedronken bleek te hebben. Toen de agent om het rijbewijs vroeg, reed de bestuurder er met hoge snelheid vandoor.
De agent zette in zijn auto de achtervolging in en ziet hoe de bestuurder op de Muziekdreef van de weg raakt en terecht komt op de ondergelegen busbaan. De agent verleende direct eerste hulp aan de inzittenden van de auto. De slachtoffers werden kort daarop zwaargewond meegenomen door een ambulance. Een onderzoek naar het ongeval is ingesteld. (Foto’s: HV Almere)

Artikel geplaatst op: 25 september 2017 - 08:48

Gerelateerd

Delen