Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Kapsters van Salon Bibob denken mee

MUZIEKWIJK – Salon Bibob aan het Wim Kanplein 4 is een gezellig kapsalon met een huiselijke sfeer. “Mensen voelen zich hier op hun gemak”, zegt eigenaresse Shirley van Dijk, “kinderen zie je hier groot worden en later met hun eigen kinderen komen. Dat is heel tof.” In april 2018 bestaat de salon 25 jaar.

‘We gaan voor een coupe die thuis ook nog mooi zit.’ Het team van Salon Bibob tijdens de uitreiking van de prijs voor Leukste kapsalon van Almere. V.l.n.r. twee dansers, Sandy, Barbara, Shirley, Marc Forno, Rachel, Celesta, Linda en twee dansers. (Foto: aangeleverd)


“We zijn natuurlijk allemaal eigen persoonlijkheden en hebben daardoor een eigen klantenkring opgebouwd”, vertelt Shirley. “Maar we zijn allemaal allround kapsters en we doen alles: van permanentjes tot verven. We hebben gemeen dat we allemaal willen dat onze gasten met een mooie coupe de deur uit gaan. Zo’n coupe die thuis ook nog goed zit.” Het team is erg gemotiveerd om up-to-date te blijven met de nieuwste kleur- en kniptechnieken. “Zo zijn we eerder dit jaar met het team naar de Amsterdam Fashion Week geweest, naar een beurs over de laatste haarmodetrends in België en volgen we geregeld trainingen. We staan dan model voor elkaar, daar steken we echt wat van op”, zegt ze lachend.
Eigenaresse Shirley werkt inmiddels al bijna zeventien jaar in deze salon. “Grappig is dat ik eerst klant was bij deze kapsalon, en mijn hele familie. Toen had ik nooit gedacht dat het zo zou gaan dat ik hier later zou werken maar ik vind het geweldig. Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen van Eddy om de salon over te nemen. Wat ik in de toekomst ga doen? Ik wil er het maximale uit halen, nog beter worden in dit vak en de meiden zoveel mogelijk stimuleren dat ook te doen.”

Leukste kapsalon van het jaar-verkiezing

Salon Bibob kreeg eerder dit jaar de ultieme waardering: klanten gaven de salon in Muziekwijk het gemiddelde rapportcijfer van 9,4 waarmee Bibob de ‘sylver’-award kreeg tijdens de Leukste kapsalon van het jaar-verkiezing. De salon werd winnaar van Almere. Shirley: “Dat was een eer en een bekroning op ons werk, voor jarenlang ons best doen. Alle klanten wil ik dan ook bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons.”
Meer informatie: www.salonbibob.nl of bel 036-5367177.

Artikel geplaatst op: 20 september 2017 - 07:00

Gerelateerd

Delen