Nieuws
Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk   Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.   Het incident vond... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Ondersteuning voor havo/vwo leerlingen met autismespectrumstoornisFeestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en... Echnaton start sportieve vmbo-leerafdeling ALMERE – Scholengemeenschap Echnaton is gestart met een nieuwe leerafdeling binnen het vmbo. Bij ‘Sportleerbedrijf Echnaton’ worden leerlingen... Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden...

Gewonde bij schietpartij Poort

POORT - Op de Neptunussingel in Almere Poort vond vrijdagavond een schietpartij plaats. Eén persoon raakte daarbij gewond. Het slachtoffer is later met onbekend letsel per ambulance naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Ten minste één verdachte is in de omgeving aangehouden.
De politiehelikopter vloog korte tijd boven het incident. Op de Neptunussingel werd een groot plaats delict gemaakt voor het politieonderzoek. Er werd onder andere een buurtonderzoek gehouden. Ook waren duikers van het arrestatieteam aanwezig om te assisteren. Zij gingen naar verwachting in een naastgelegen sloot zoeken naar mogelijk bewijsmateriaal. Wat er verder precies is voorgevallen is nog niet duidelijk. (Foto: HV-Almere.nl)
Artikel geplaatst op: 28 augustus 2017 - 08:56

Gerelateerd

Delen