Nieuws
Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk   Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.   Het incident vond... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Ondersteuning voor havo/vwo leerlingen met autismespectrumstoornisFeestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en... Echnaton start sportieve vmbo-leerafdeling ALMERE – Scholengemeenschap Echnaton is gestart met een nieuwe leerafdeling binnen het vmbo. Bij ‘Sportleerbedrijf Echnaton’ worden leerlingen... Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden...

Bestelwagen vast onder spoorviaduct

BUITEN CENTRUM - Een bestelwagen kwam vorige week vast komen te zitten onder een spoorviaduct in het centrum van Almere Buiten. Een berger heeft de wagen onder het viaduct vandaan getrokken.
De bestuurder reed zijn wagen klem onder het spoorviaduct van de Rio de Janeirostraat. Het leeg laten lopen van de banden bleek niet voldoende om de wagen onder het viaduct vandaan te krijgen. Een berger moest er aan te pas komen om de wagen uit het viaduct te trekken.
De berger heeft de bestelwagen onder het viaduct vandaan getrokken. Alle banden zijn door de berger weer opgepompt. De bovenkant van de bestelwagen raakte door de klap beschadigd.
Het autoverkeer moest enige tijd omrijden. Specialisten van bouwbedrijf Strukton kwamen ter plaatse om het viaduct op schade te inspecteren. Het treinverkeer heeft geen hinder ondervonden. (Foto: HV-Almere)
Artikel geplaatst op: 24 augustus 2017 - 10:38

Gerelateerd

Delen