Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Willem (17) sinds zaterdag vermist

SEIZOENENBUURT - De 17-jarige Willem is sinds zaterdagavond vermist. De jongen vertrok op dat moment naar het speeleiland in Buiten en is sindsdien niet meer gezien.


Vermist, Willem, 17 jaar.
Ouders en vrienden kunnen al een tijdje geen contact meer krijgen met Willem. Hij is het laatst op zaterdag 5 augustus omstreeks 20:00 uur gezien. Willem zou richting speeleiland te Almere Buiten zijn gegaan.
Signalement:
- Blank
- 17 jaar
- Mager postuur
- 1,86 m lang
- Donkerbruin haar
Kleding:
- Zwarte spijkerbroek
- Zwarte schoenen
- Zwart T-shirt
Bij aantreffen graag direct 112 bellen!!!
Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen wij dit hier update.
Update 7-8 21:00 uur.
Willem is helaas nog niet aangetroffen.
#POLITIE #ALMERE

Artikel geplaatst op: 08 augustus 2017 - 08:18

Gerelateerd

Delen