Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Aanrijding op busbaan Bouwmeesterbuurt: vrouw gewond

BOUWMEESTERBUURT - Bij een aanrijding op de busbaan bij halte Bouwmeesterbuurt-Oost is maandagmiddag een vrouw gewond geraakt. Ze is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het Mobiel Medisch Team kwam met een traumahelikopter ter plaatse om het ambulancepersoneel bij te staan.

Foto: HV-Almere

Het slachtoffer stak rond half vier met de fiets de busbaan over richting de W.M. Dudokstraat toen zij in botsing kwam met een dienstvoertuig van de Tomin Groep, die over de busbaan reed. Door de botsing kwam de vrouw ongelukkig ten val en liep daarbij in ieder geval een hoofdwond op.

Vanwege de mogelijke ernst van de verwondingen werd de hulp ingeroepen van de traumahelikopter uit Amsterdam. Deze landde op het grasveld langs de Polderdreef, bij de E.F. van den Banweg.

Na behandeling ter plaatse werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De specialisten van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben vervolgens onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de auto is naar het politiebureau gebracht om daar een verklaring af te leggen.

De busbaan is door het ongeval langere tijd gestremd geweest. Connexxion heeft pendelbusjes ingezet om reizigers zoveel mogelijk op de plaats van hun bestemming te brengen.

 

Bron: HV-Almere

Artikel geplaatst op: 08 augustus 2017 - 08:14

Gerelateerd

Delen