Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Scooterrijder gewond na aanrijding

STEDENWIJK - Maandagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee scooters op de kruising van de Oeverpromenade met het Fontanapad. Een scooterrijder is als gevolg van de klap gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.


Rond 08:45 uur botsten de twee scooters tegen elkaar. Vanwege mogelijke ernstig letsel van één van de scooterrijders werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft ter plaatse beide scooterrijders in de ambulance behandeld. Eén van hen werd overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd geannuleerd.
De politie heeft ter plaatse verklaringen van getuigen opgenomen en technisch onderzoek gedaan naar de aanrijding. Als gevolg van de aanrijding was de kruising geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

(Foto: HV-Almere)

Artikel geplaatst op: 07 augustus 2017 - 11:27

Gerelateerd

Delen