Bier, Burgers en ‘The Hitman’s Bodyguard’

STAD CENTRUM – Op de avond Bier, Burgers en Blockbusters (BBB) in bioscoop Kinepolis wordt woensdag 16 augustus de film ‘The Hitman’s Bodyguard’ vertoond. Deze nieuwe actie-komedie speelt zich grotendeels af in Nederland. Die dag gaat de film in voorpremière.
Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds in de film The Hitman's Bodyguard. Deze film is in Amsterdam en Den Haag opgenomen. (Foto: aangeleverd)

Met de film zijn er verse hamburgers en ijskoud bier beschikbaar voor slechts 1 euro per stuk.
Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.
De film begint om 19.30 uur. Kaartjes kosten 11 euro. Meer informatie: kinepolis.nl/bioscopen/kinepolis-almere
Artikel geplaatst op: 09 augustus 2017 - 11:33

Gerelateerd

Delen