Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

Twee nieuwe muziekgroepen in Het Buitenhuis

BUITEN CENTRUM – Twee nieuwe Almeerse muziekgroepen presenteren zich tijdens een open middag in Het Buitenhuis aan het Baltimoreplein. Celtic Triangle uit Almere Buiten en Kwarrel uit Almere Stad.
Zaterdag 26 augustus van 13.30 tot 16.00 uur is in samenwerking met de winkeliersvereniging Almere Buiten Centrum een gratis muzikale middag georganiseerd met de naam ‘Folk in Almere’. De twee muziekgroepen spelen Keltische, Ierse, Schotse en West-Europese muziek en zang. Bij mooi weer is het optreden in de buitenlucht.
Meer informatie Kwarrel: 06-26643556. Meer informatie Celtic Triangle: 06-53781411 of 06-45446076.
Artikel geplaatst op: 02 augustus 2017 - 16:48

Gerelateerd

Delen