Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Twee nieuwe muziekgroepen in Het Buitenhuis

BUITEN CENTRUM – Twee nieuwe Almeerse muziekgroepen presenteren zich tijdens een open middag in Het Buitenhuis aan het Baltimoreplein. Celtic Triangle uit Almere Buiten en Kwarrel uit Almere Stad.
Zaterdag 26 augustus van 13.30 tot 16.00 uur is in samenwerking met de winkeliersvereniging Almere Buiten Centrum een gratis muzikale middag georganiseerd met de naam ‘Folk in Almere’. De twee muziekgroepen spelen Keltische, Ierse, Schotse en West-Europese muziek en zang. Bij mooi weer is het optreden in de buitenlucht.
Meer informatie Kwarrel: 06-26643556. Meer informatie Celtic Triangle: 06-53781411 of 06-45446076.
Artikel geplaatst op: 02 augustus 2017 - 16:48

Gerelateerd

Delen