Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Twee nieuwe muziekgroepen in Het Buitenhuis

BUITEN CENTRUM – Twee nieuwe Almeerse muziekgroepen presenteren zich tijdens een open middag in Het Buitenhuis aan het Baltimoreplein. Celtic Triangle uit Almere Buiten en Kwarrel uit Almere Stad.
Zaterdag 26 augustus van 13.30 tot 16.00 uur is in samenwerking met de winkeliersvereniging Almere Buiten Centrum een gratis muzikale middag georganiseerd met de naam ‘Folk in Almere’. De twee muziekgroepen spelen Keltische, Ierse, Schotse en West-Europese muziek en zang. Bij mooi weer is het optreden in de buitenlucht.
Meer informatie Kwarrel: 06-26643556. Meer informatie Celtic Triangle: 06-53781411 of 06-45446076.
Artikel geplaatst op: 02 augustus 2017 - 16:48

Gerelateerd

Delen