Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Man gewond na steekincident op A6 bij Hollandse Brug

ALMERE - Bij een steekincident op de A6 is zaterdagmiddag een man gewond geraakt. Dit gebeurde rond 15:05 uur op de rijbaan richting Almere vlak na de Hollandse Brug.


De politie vermoedt dat een verkeersconflict de oorzaak is geweest. De verdachte betreft een man die in een witte Mercedes is weggereden. Een traumahelikopter is naast de A6 geland om het Mobiel Medisch Team af te zetten. Het slachtoffer is later met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
Forensische Opsporing is ter plaatse om onderzoek te doen. Hiervoor werden een aantal rijstroken afgezet. De politie roept mensen die iets gezien hebben of meer weten om zich te melden. (Foto: HV-Almere.nl)

Artikel geplaatst op: 31 juli 2017 - 08:24

Gerelateerd

Delen