Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Autokrakers Filmwijk aangehouden

FILMWIJK - In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 juli zijn drie mannen op de Fellinilaan op heterdaad betrapt en aangehouden voor het plegen van een autokraak.


Rond 01.30 uur kwam er een melding binnen dat twee mannen zich verdacht gedroegen bij geparkeerde auto’s op de Fellinilaan. Ook werd er gezien dat ze in een auto hadden gezeten. Op de Fellinilaan zagen agenten twee mannen lopen die voldeden aan het opgegeven signalement. Andere agenten zagen een man in een personenauto zitten. In die auto werd een gestolen autoradio aangetroffen. Hierop werden de drie mannen van 18,19 en 20 jaar oud afkomstig uit Almere aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Artikel geplaatst op: 28 juli 2017 - 08:42

Gerelateerd

Delen