Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Gezellig festival Suribuiten 12 augustus weer

BUITEN CENTRUM – Stichting Apinti organiseert zaterdag 12 augustus voor de tweede keer het festival Suribuiten. Dit keer op het terrein aan de Brasiliaplaats (Rio de Janeirostraat).
Er is die dag van 12.00 tot 21.00 uur van alles te doen: kijken naar optredens van Bollywood-dansers, Arowakken/Cariben indianen, traditionele indiaanse en sranang tongo-nummers en Mexicaanse volksdansers. En natuurlijk is er van alles te eten en te drinken.
Het bestuur van stichting Apinti: “Vorig jaar was het de eerste keer dat dit festival werd georganiseerd en het was toen meteen raak: heel gezellig en heel erg druk!” Vorig jaar werd het multicultureel festival gehouden op het Buitenplein tussen het Baltimoreplein en Noordeinde. “Dit keer hebben we een nieuwe locatie. Dat zien we als een nieuwe uitdaging.”
Zaterdag 2 september organiseert stichting Apinti het Suripoort Festival in het Cascadepark in Almere Poort.
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 11:02

Gerelateerd

Delen