Nieuws
Column Hoeksteen: wapens op school Hoe zou het zijn om als leraar bewapend op school les te geven?De nieuwe column van Robert Mienstra.... Gratis informatie en advies voor slechtzienden HAVEN CENTRUM - Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid... UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Muzikale pareltjes bij Goede Rede Concerten HAVEN CENTRUM - In de maand maart staan twee bijzondere concerten op het programma van Goede Rede Concerten,... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Politie tevreden over WhatsApp-initiatief tijdens jaarwisseling Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De politie is tevreden over de resultaten van de pilot waarbij bewoners van een... Regelmatig bewegen vertraagd dementieproces ALMERE – Bewegen is belangrijk bij dementie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen zelfs het dementieproces... 90 km op de A6Nieuwe oprit Almere Haven en de Steigerdreef ALMERE - Begin april worden de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de verbindingsweg Steigerdreef in gebruik...

Gezellig festival Suribuiten 12 augustus weer

BUITEN CENTRUM – Stichting Apinti organiseert zaterdag 12 augustus voor de tweede keer het festival Suribuiten. Dit keer op het terrein aan de Brasiliaplaats (Rio de Janeirostraat).
Er is die dag van 12.00 tot 21.00 uur van alles te doen: kijken naar optredens van Bollywood-dansers, Arowakken/Cariben indianen, traditionele indiaanse en sranang tongo-nummers en Mexicaanse volksdansers. En natuurlijk is er van alles te eten en te drinken.
Het bestuur van stichting Apinti: “Vorig jaar was het de eerste keer dat dit festival werd georganiseerd en het was toen meteen raak: heel gezellig en heel erg druk!” Vorig jaar werd het multicultureel festival gehouden op het Buitenplein tussen het Baltimoreplein en Noordeinde. “Dit keer hebben we een nieuwe locatie. Dat zien we als een nieuwe uitdaging.”
Zaterdag 2 september organiseert stichting Apinti het Suripoort Festival in het Cascadepark in Almere Poort.
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 11:02

Gerelateerd

Delen