Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

Gezellig festival Suribuiten 12 augustus weer

BUITEN CENTRUM – Stichting Apinti organiseert zaterdag 12 augustus voor de tweede keer het festival Suribuiten. Dit keer op het terrein aan de Brasiliaplaats (Rio de Janeirostraat).
Er is die dag van 12.00 tot 21.00 uur van alles te doen: kijken naar optredens van Bollywood-dansers, Arowakken/Cariben indianen, traditionele indiaanse en sranang tongo-nummers en Mexicaanse volksdansers. En natuurlijk is er van alles te eten en te drinken.
Het bestuur van stichting Apinti: “Vorig jaar was het de eerste keer dat dit festival werd georganiseerd en het was toen meteen raak: heel gezellig en heel erg druk!” Vorig jaar werd het multicultureel festival gehouden op het Buitenplein tussen het Baltimoreplein en Noordeinde. “Dit keer hebben we een nieuwe locatie. Dat zien we als een nieuwe uitdaging.”
Zaterdag 2 september organiseert stichting Apinti het Suripoort Festival in het Cascadepark in Almere Poort.
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 11:02

Gerelateerd

Delen