Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Gezellig festival Suribuiten 12 augustus weer

BUITEN CENTRUM – Stichting Apinti organiseert zaterdag 12 augustus voor de tweede keer het festival Suribuiten. Dit keer op het terrein aan de Brasiliaplaats (Rio de Janeirostraat).
Er is die dag van 12.00 tot 21.00 uur van alles te doen: kijken naar optredens van Bollywood-dansers, Arowakken/Cariben indianen, traditionele indiaanse en sranang tongo-nummers en Mexicaanse volksdansers. En natuurlijk is er van alles te eten en te drinken.
Het bestuur van stichting Apinti: “Vorig jaar was het de eerste keer dat dit festival werd georganiseerd en het was toen meteen raak: heel gezellig en heel erg druk!” Vorig jaar werd het multicultureel festival gehouden op het Buitenplein tussen het Baltimoreplein en Noordeinde. “Dit keer hebben we een nieuwe locatie. Dat zien we als een nieuwe uitdaging.”
Zaterdag 2 september organiseert stichting Apinti het Suripoort Festival in het Cascadepark in Almere Poort.
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 11:02

Gerelateerd

Delen