Nieuws
Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en... Gemeente daagt Haddock voor de rechter   ALMERE – Het geschil tussen de gemeente en jachthaven Haddock gaat voor de rechter uitgevochten worden. Vrijdagochtend meldde... Kaartverkoop Festival 2 Turven Hoog van start STAD CENTRUM – Het theaterfestival voor de allerkleinsten, van 0 tot 6 jaar, Festival 2 Turven Hoog, komt...

Extra voorstelling jubileumconcert André Rieu in bios

STAD CENTRUM - Wegens groot succes heeft bioscoop Kinepolis zondag 30 juli een extra voorstelling geprogrammeerd van het jubileumconcert van André Rieu, zijn 2017 Maastricht Concert. De eerdere voorstellingen van 22 en 23 juli waren uitverkocht.

Dertig jaar geleden richtte André Rieu het Johann Strauss Orkest op in zijn thuisstad Maastricht. (Foto: aangeleverd)

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste klassieke popartiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht is steevast uitverkocht. Dit jaar was het concert extra bijzonder, omdat het precies dertig jaar geleden is dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

Zondag 30 juli wordt het concert nog een keer vertoond in de bioscoop aan het Forum 16.

Uniek aan dit jubileumconcert is dat André Rieu David Hasselhoff op het podium had uitgenodigd als special guest. De Amerikaanse Baywatch-acteur zingt een nummer mee met Rieu en zijn orkest.

Komiek en presentator André van Duin is gastheer van André in Cinemas.

Meer informatie en tickets: kinepolis.nl

Artikel geplaatst op: 25 juli 2017 - 15:10

Gerelateerd

Delen