Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Extra voorstelling jubileumconcert André Rieu in bios

STAD CENTRUM - Wegens groot succes heeft bioscoop Kinepolis zondag 30 juli een extra voorstelling geprogrammeerd van het jubileumconcert van André Rieu, zijn 2017 Maastricht Concert. De eerdere voorstellingen van 22 en 23 juli waren uitverkocht.

Dertig jaar geleden richtte André Rieu het Johann Strauss Orkest op in zijn thuisstad Maastricht. (Foto: aangeleverd)

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste klassieke popartiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht is steevast uitverkocht. Dit jaar was het concert extra bijzonder, omdat het precies dertig jaar geleden is dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

Zondag 30 juli wordt het concert nog een keer vertoond in de bioscoop aan het Forum 16.

Uniek aan dit jubileumconcert is dat André Rieu David Hasselhoff op het podium had uitgenodigd als special guest. De Amerikaanse Baywatch-acteur zingt een nummer mee met Rieu en zijn orkest.

Komiek en presentator André van Duin is gastheer van André in Cinemas.

Meer informatie en tickets: kinepolis.nl

Artikel geplaatst op: 25 juli 2017 - 15:10

Gerelateerd

Delen