Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Extra voorstelling jubileumconcert André Rieu in bios

STAD CENTRUM - Wegens groot succes heeft bioscoop Kinepolis zondag 30 juli een extra voorstelling geprogrammeerd van het jubileumconcert van André Rieu, zijn 2017 Maastricht Concert. De eerdere voorstellingen van 22 en 23 juli waren uitverkocht.

Dertig jaar geleden richtte André Rieu het Johann Strauss Orkest op in zijn thuisstad Maastricht. (Foto: aangeleverd)

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste klassieke popartiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht is steevast uitverkocht. Dit jaar was het concert extra bijzonder, omdat het precies dertig jaar geleden is dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

Zondag 30 juli wordt het concert nog een keer vertoond in de bioscoop aan het Forum 16.

Uniek aan dit jubileumconcert is dat André Rieu David Hasselhoff op het podium had uitgenodigd als special guest. De Amerikaanse Baywatch-acteur zingt een nummer mee met Rieu en zijn orkest.

Komiek en presentator André van Duin is gastheer van André in Cinemas.

Meer informatie en tickets: kinepolis.nl

Artikel geplaatst op: 25 juli 2017 - 15:10

Gerelateerd

Delen