Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Extra voorstelling jubileumconcert André Rieu in bios

STAD CENTRUM - Wegens groot succes heeft bioscoop Kinepolis zondag 30 juli een extra voorstelling geprogrammeerd van het jubileumconcert van André Rieu, zijn 2017 Maastricht Concert. De eerdere voorstellingen van 22 en 23 juli waren uitverkocht.

Dertig jaar geleden richtte André Rieu het Johann Strauss Orkest op in zijn thuisstad Maastricht. (Foto: aangeleverd)

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste klassieke popartiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht is steevast uitverkocht. Dit jaar was het concert extra bijzonder, omdat het precies dertig jaar geleden is dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

Zondag 30 juli wordt het concert nog een keer vertoond in de bioscoop aan het Forum 16.

Uniek aan dit jubileumconcert is dat André Rieu David Hasselhoff op het podium had uitgenodigd als special guest. De Amerikaanse Baywatch-acteur zingt een nummer mee met Rieu en zijn orkest.

Komiek en presentator André van Duin is gastheer van André in Cinemas.

Meer informatie en tickets: kinepolis.nl

Artikel geplaatst op: 25 juli 2017 - 15:10

Gerelateerd

Delen