Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

Techno tijdens de barbecue en andersom

ALMEERDERSTRAND – Voor wie zin heeft in een buitenlucht technofeestje kan zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot middernacht losgaan op het Almeerderstrand tijdens een nieuwe editie van Patterns Free Festival. Een technofeest waar gebarbecued wordt.
Patterns Free Festival wordt volgende week zaterdag gehouden op het Almeerderstrand. (Foto: aangeleverd)

Met techno van de DJ’s Kelvin Celcius, Jezkiel Kadmaer, Rom Groovy, Co2X, David Hulsken Live, Dee Marbus Live en meer. Het feest is gratis te bezoeken maar de organisatie benadrukt dat om dit volgend jaar weer te kunnen organiseren, een donatie in een donatiepot erg fijn is.
Wie niet voor 18.00 uur op het terrein is kan binnenkomen met een guarantee-ticket van 6 euro of 7,50 euro aan de deur. Met een guarantee-ticket is entree verzekerd én twee consumptiemunten. Ook kunnen bezoekers tot 18.00 uur hun eigen vlees meenemen dat op de barbecues van de organisatie bereid kan worden. Ook kunnen bezoekers eigen (wegwerp)barbecues meenemen die op een speciaal daarvoor aangewezen plek aangestoken mogen worden. Eigen drankjes meenemen is ook geen probleem, mits het niet in glas verpakt is.
Het festival is voor 18 jaar en ouder. Kijk voor meer info op www.patternsfestival.nl
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 14:03

Gerelateerd

Delen