Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Techno tijdens de barbecue en andersom

ALMEERDERSTRAND – Voor wie zin heeft in een buitenlucht technofeestje kan zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot middernacht losgaan op het Almeerderstrand tijdens een nieuwe editie van Patterns Free Festival. Een technofeest waar gebarbecued wordt.
Patterns Free Festival wordt volgende week zaterdag gehouden op het Almeerderstrand. (Foto: aangeleverd)

Met techno van de DJ’s Kelvin Celcius, Jezkiel Kadmaer, Rom Groovy, Co2X, David Hulsken Live, Dee Marbus Live en meer. Het feest is gratis te bezoeken maar de organisatie benadrukt dat om dit volgend jaar weer te kunnen organiseren, een donatie in een donatiepot erg fijn is.
Wie niet voor 18.00 uur op het terrein is kan binnenkomen met een guarantee-ticket van 6 euro of 7,50 euro aan de deur. Met een guarantee-ticket is entree verzekerd én twee consumptiemunten. Ook kunnen bezoekers tot 18.00 uur hun eigen vlees meenemen dat op de barbecues van de organisatie bereid kan worden. Ook kunnen bezoekers eigen (wegwerp)barbecues meenemen die op een speciaal daarvoor aangewezen plek aangestoken mogen worden. Eigen drankjes meenemen is ook geen probleem, mits het niet in glas verpakt is.
Het festival is voor 18 jaar en ouder. Kijk voor meer info op www.patternsfestival.nl
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 14:03

Gerelateerd

Delen