Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Techno tijdens de barbecue en andersom

ALMEERDERSTRAND – Voor wie zin heeft in een buitenlucht technofeestje kan zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot middernacht losgaan op het Almeerderstrand tijdens een nieuwe editie van Patterns Free Festival. Een technofeest waar gebarbecued wordt.
Patterns Free Festival wordt volgende week zaterdag gehouden op het Almeerderstrand. (Foto: aangeleverd)

Met techno van de DJ’s Kelvin Celcius, Jezkiel Kadmaer, Rom Groovy, Co2X, David Hulsken Live, Dee Marbus Live en meer. Het feest is gratis te bezoeken maar de organisatie benadrukt dat om dit volgend jaar weer te kunnen organiseren, een donatie in een donatiepot erg fijn is.
Wie niet voor 18.00 uur op het terrein is kan binnenkomen met een guarantee-ticket van 6 euro of 7,50 euro aan de deur. Met een guarantee-ticket is entree verzekerd én twee consumptiemunten. Ook kunnen bezoekers tot 18.00 uur hun eigen vlees meenemen dat op de barbecues van de organisatie bereid kan worden. Ook kunnen bezoekers eigen (wegwerp)barbecues meenemen die op een speciaal daarvoor aangewezen plek aangestoken mogen worden. Eigen drankjes meenemen is ook geen probleem, mits het niet in glas verpakt is.
Het festival is voor 18 jaar en ouder. Kijk voor meer info op www.patternsfestival.nl
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 14:03

Gerelateerd

Delen