Techno tijdens de barbecue en andersom

ALMEERDERSTRAND – Voor wie zin heeft in een buitenlucht technofeestje kan zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot middernacht losgaan op het Almeerderstrand tijdens een nieuwe editie van Patterns Free Festival. Een technofeest waar gebarbecued wordt.
Patterns Free Festival wordt volgende week zaterdag gehouden op het Almeerderstrand. (Foto: aangeleverd)

Met techno van de DJ’s Kelvin Celcius, Jezkiel Kadmaer, Rom Groovy, Co2X, David Hulsken Live, Dee Marbus Live en meer. Het feest is gratis te bezoeken maar de organisatie benadrukt dat om dit volgend jaar weer te kunnen organiseren, een donatie in een donatiepot erg fijn is.
Wie niet voor 18.00 uur op het terrein is kan binnenkomen met een guarantee-ticket van 6 euro of 7,50 euro aan de deur. Met een guarantee-ticket is entree verzekerd én twee consumptiemunten. Ook kunnen bezoekers tot 18.00 uur hun eigen vlees meenemen dat op de barbecues van de organisatie bereid kan worden. Ook kunnen bezoekers eigen (wegwerp)barbecues meenemen die op een speciaal daarvoor aangewezen plek aangestoken mogen worden. Eigen drankjes meenemen is ook geen probleem, mits het niet in glas verpakt is.
Het festival is voor 18 jaar en ouder. Kijk voor meer info op www.patternsfestival.nl
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 14:03

Gerelateerd

Delen