Nieuws
Column Hoeksteen: wapens op school Hoe zou het zijn om als leraar bewapend op school les te geven?De nieuwe column van Robert Mienstra.... Gratis informatie en advies voor slechtzienden HAVEN CENTRUM - Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid... UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Muzikale pareltjes bij Goede Rede Concerten HAVEN CENTRUM - In de maand maart staan twee bijzondere concerten op het programma van Goede Rede Concerten,... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Politie tevreden over WhatsApp-initiatief tijdens jaarwisseling Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De politie is tevreden over de resultaten van de pilot waarbij bewoners van een... Regelmatig bewegen vertraagd dementieproces ALMERE – Bewegen is belangrijk bij dementie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen zelfs het dementieproces... 90 km op de A6Nieuwe oprit Almere Haven en de Steigerdreef ALMERE - Begin april worden de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de verbindingsweg Steigerdreef in gebruik...

Techno tijdens de barbecue en andersom

ALMEERDERSTRAND – Voor wie zin heeft in een buitenlucht technofeestje kan zaterdag 5 augustus van 13.00 uur tot middernacht losgaan op het Almeerderstrand tijdens een nieuwe editie van Patterns Free Festival. Een technofeest waar gebarbecued wordt.
Patterns Free Festival wordt volgende week zaterdag gehouden op het Almeerderstrand. (Foto: aangeleverd)

Met techno van de DJ’s Kelvin Celcius, Jezkiel Kadmaer, Rom Groovy, Co2X, David Hulsken Live, Dee Marbus Live en meer. Het feest is gratis te bezoeken maar de organisatie benadrukt dat om dit volgend jaar weer te kunnen organiseren, een donatie in een donatiepot erg fijn is.
Wie niet voor 18.00 uur op het terrein is kan binnenkomen met een guarantee-ticket van 6 euro of 7,50 euro aan de deur. Met een guarantee-ticket is entree verzekerd én twee consumptiemunten. Ook kunnen bezoekers tot 18.00 uur hun eigen vlees meenemen dat op de barbecues van de organisatie bereid kan worden. Ook kunnen bezoekers eigen (wegwerp)barbecues meenemen die op een speciaal daarvoor aangewezen plek aangestoken mogen worden. Eigen drankjes meenemen is ook geen probleem, mits het niet in glas verpakt is.
Het festival is voor 18 jaar en ouder. Kijk voor meer info op www.patternsfestival.nl
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 14:03

Gerelateerd

Delen