Nieuws
Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en... Gemeente daagt Haddock voor de rechter   ALMERE – Het geschil tussen de gemeente en jachthaven Haddock gaat voor de rechter uitgevochten worden. Vrijdagochtend meldde... Kaartverkoop Festival 2 Turven Hoog van start STAD CENTRUM – Het theaterfestival voor de allerkleinsten, van 0 tot 6 jaar, Festival 2 Turven Hoog, komt...

Johan de Leeuw lijsttrekker AP/OPA

ALMERE – De politieke partij Almere Partij/Ouderen Politiek Actief (AP/OPA) doet ook onder die naam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Johan de Leeuw is gekozen als lijsttrekker.


“AP/OPA zal met een mooie lijst de verkiezingen ingaan met daarop klinkende namen van mensen met een brede achtergrond”, laat De Leeuw weten. De definitieve lijst met kandidaten wordt eind september bekend gemaakt. “Net als de vorige jaren zal AP/OPA zich richten op het wel en wee van ouderen en het verbinden met jongeren. Uiteindelijk zijn jongeren de aankomende ouderen. De partij kiest voor het motto ‘Samen Almere Veranderen’.

Artikel geplaatst op: 24 juli 2017 - 10:42

Gerelateerd

Delen