Nieuws
Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het...

Johan de Leeuw lijsttrekker AP/OPA

ALMERE – De politieke partij Almere Partij/Ouderen Politiek Actief (AP/OPA) doet ook onder die naam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Johan de Leeuw is gekozen als lijsttrekker.


“AP/OPA zal met een mooie lijst de verkiezingen ingaan met daarop klinkende namen van mensen met een brede achtergrond”, laat De Leeuw weten. De definitieve lijst met kandidaten wordt eind september bekend gemaakt. “Net als de vorige jaren zal AP/OPA zich richten op het wel en wee van ouderen en het verbinden met jongeren. Uiteindelijk zijn jongeren de aankomende ouderen. De partij kiest voor het motto ‘Samen Almere Veranderen’.

Artikel geplaatst op: 24 juli 2017 - 10:42

Gerelateerd

Delen