Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

Kaartjes Forever Young Festival

STAD CENTRUM – In deze krant van 12 juli (pagina 25) staat een artikel over het Forever Young Festival, woensdag 23 augustus op de Esplanade. Er kwamen veel reacties op van lezers die niet weten hoe ze aan gratis kaartjes kunnen komen.
De Gouden Jaren-theatershow met onder andere Cor Bakker en Danny Malando komt naar Forever Young Festival met een theatervoorstelling. (Foto: aangeleverd)

Het is de eerste editie van een festival voor 65-plussers. Woensdag 23 augustus is van 10.00 tot 20.00 uur een dag vol muziek, theater, workshops en beleving, alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder.
Kaarten kunnen besteld worden via www.foreveryoungfestival.nl/toegangskaarten of info@foreveryoungfestival.nl. Wie geen internet heeft kan bellen naar 085-0160736.
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 14:39

Gerelateerd

Delen