Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Kaartjes Forever Young Festival

STAD CENTRUM – In deze krant van 12 juli (pagina 25) staat een artikel over het Forever Young Festival, woensdag 23 augustus op de Esplanade. Er kwamen veel reacties op van lezers die niet weten hoe ze aan gratis kaartjes kunnen komen.
De Gouden Jaren-theatershow met onder andere Cor Bakker en Danny Malando komt naar Forever Young Festival met een theatervoorstelling. (Foto: aangeleverd)

Het is de eerste editie van een festival voor 65-plussers. Woensdag 23 augustus is van 10.00 tot 20.00 uur een dag vol muziek, theater, workshops en beleving, alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder.
Kaarten kunnen besteld worden via www.foreveryoungfestival.nl/toegangskaarten of info@foreveryoungfestival.nl. Wie geen internet heeft kan bellen naar 085-0160736.
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 14:39

Gerelateerd

Delen