Nieuws
Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het...

'La La Land' wordt openluchtfilm 2017

HAVEN CENTRUM – Bewoners konden meebeslissen welke film er vrijdag 25 augustus op de Markt vertoond wordt. De meeste stemmen gingen naar ‘La La Land’.
Het is handig om een eigen stoel mee te nemen naar de openluchtfilm op de Markt in Almere Haven. (Foto: Geert Fotografeert)

Enkele weken terug riepen Corrosia en de nieuwe bibliotheek Almeerders op om via een online poll hun stem uit te brengen op hun favoriete muziekfilm. Er is flink gestemd en inmiddels zijn deze stemmen geteld: La La Land (AL) uit 2016 is de winnaar en wordt op vrijdag 25 augustus vanaf 21.30 uur vertoond. De openluchtfilm is gratis toegankelijk.
De Markt wordt 25 augustus volledig omgetoverd in de sfeer van de film. Voorafgaand aan de film kan iedereen vanaf 19.00 uur alvast in de juiste stemming komen met muziekoptredens, eten en drinken. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus neem een eigen stoel mee om zeker te zijn van een zitplaats.
Bij slecht weer verplaatst de filmvertoning naar de theaterzaal in Corrosia.
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 16:55

Gerelateerd

Delen