Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

'La La Land' wordt openluchtfilm 2017

HAVEN CENTRUM – Bewoners konden meebeslissen welke film er vrijdag 25 augustus op de Markt vertoond wordt. De meeste stemmen gingen naar ‘La La Land’.
Het is handig om een eigen stoel mee te nemen naar de openluchtfilm op de Markt in Almere Haven. (Foto: Geert Fotografeert)

Enkele weken terug riepen Corrosia en de nieuwe bibliotheek Almeerders op om via een online poll hun stem uit te brengen op hun favoriete muziekfilm. Er is flink gestemd en inmiddels zijn deze stemmen geteld: La La Land (AL) uit 2016 is de winnaar en wordt op vrijdag 25 augustus vanaf 21.30 uur vertoond. De openluchtfilm is gratis toegankelijk.
De Markt wordt 25 augustus volledig omgetoverd in de sfeer van de film. Voorafgaand aan de film kan iedereen vanaf 19.00 uur alvast in de juiste stemming komen met muziekoptredens, eten en drinken. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus neem een eigen stoel mee om zeker te zijn van een zitplaats.
Bij slecht weer verplaatst de filmvertoning naar de theaterzaal in Corrosia.
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 16:55

Gerelateerd

Delen