Nieuws
Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere... Enige museum in de stad stopt nog voor het eind van het jaar Door Hestia Ruben STAD CENTRUM – Sinds april was het Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA) gevestigd op... 'Het kan in Almere' werktImago Almere aanzienlijk beter Door Robert MienstraALMERE – Het imago van Almere werd in de stad maar ook daar buiten de afgelopen... Almeerder vindt rijvaardigheidsonderzoek onnodig Door CerberusALMERE- Of een 30-jarige Almeerse automobilist na een aanhouding door de politie nu stoned (onder invloed van... Lancering boek van YouTuber King Alert (Paul Goudsmit) ALMERE – De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert op zaterdag 16 december om 13.00 uur zijn... Vier sterren voor gastvrijheid Flevoziekenhuis ALMERE - Het Flevoziekenhuis heeft 4 van de 5 sterren gekregen in de GastvrijheidsMonitor van Gastvrijheidszorg met Sterren.... Studiecoach Samantha Bakker roept op na te denken over internetgebruik'Online moet je leven offline versterken' Door Hestia RubenALMERE – Wat betekent het om minder vaak of zelfs een hele tijd aaneengesloten offline te... Hartverwarmend kerstdiner bij Resto VanHarte PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 december een hartverwarmend kerstdiner in zorgcentrum Polderburen aan de...

'La La Land' wordt openluchtfilm 2017

HAVEN CENTRUM – Bewoners konden meebeslissen welke film er vrijdag 25 augustus op de Markt vertoond wordt. De meeste stemmen gingen naar ‘La La Land’.
Het is handig om een eigen stoel mee te nemen naar de openluchtfilm op de Markt in Almere Haven. (Foto: Geert Fotografeert)

Enkele weken terug riepen Corrosia en de nieuwe bibliotheek Almeerders op om via een online poll hun stem uit te brengen op hun favoriete muziekfilm. Er is flink gestemd en inmiddels zijn deze stemmen geteld: La La Land (AL) uit 2016 is de winnaar en wordt op vrijdag 25 augustus vanaf 21.30 uur vertoond. De openluchtfilm is gratis toegankelijk.
De Markt wordt 25 augustus volledig omgetoverd in de sfeer van de film. Voorafgaand aan de film kan iedereen vanaf 19.00 uur alvast in de juiste stemming komen met muziekoptredens, eten en drinken. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus neem een eigen stoel mee om zeker te zijn van een zitplaats.
Bij slecht weer verplaatst de filmvertoning naar de theaterzaal in Corrosia.
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 16:55

Gerelateerd

Delen