Nieuws
Column Hoeksteen: wapens op school Hoe zou het zijn om als leraar bewapend op school les te geven?De nieuwe column van Robert Mienstra.... Gratis informatie en advies voor slechtzienden HAVEN CENTRUM - Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid... UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Muzikale pareltjes bij Goede Rede Concerten HAVEN CENTRUM - In de maand maart staan twee bijzondere concerten op het programma van Goede Rede Concerten,... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Politie tevreden over WhatsApp-initiatief tijdens jaarwisseling Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De politie is tevreden over de resultaten van de pilot waarbij bewoners van een... Regelmatig bewegen vertraagd dementieproces ALMERE – Bewegen is belangrijk bij dementie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen zelfs het dementieproces... 90 km op de A6Nieuwe oprit Almere Haven en de Steigerdreef ALMERE - Begin april worden de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de verbindingsweg Steigerdreef in gebruik...

'La La Land' wordt openluchtfilm 2017

HAVEN CENTRUM – Bewoners konden meebeslissen welke film er vrijdag 25 augustus op de Markt vertoond wordt. De meeste stemmen gingen naar ‘La La Land’.
Het is handig om een eigen stoel mee te nemen naar de openluchtfilm op de Markt in Almere Haven. (Foto: Geert Fotografeert)

Enkele weken terug riepen Corrosia en de nieuwe bibliotheek Almeerders op om via een online poll hun stem uit te brengen op hun favoriete muziekfilm. Er is flink gestemd en inmiddels zijn deze stemmen geteld: La La Land (AL) uit 2016 is de winnaar en wordt op vrijdag 25 augustus vanaf 21.30 uur vertoond. De openluchtfilm is gratis toegankelijk.
De Markt wordt 25 augustus volledig omgetoverd in de sfeer van de film. Voorafgaand aan de film kan iedereen vanaf 19.00 uur alvast in de juiste stemming komen met muziekoptredens, eten en drinken. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus neem een eigen stoel mee om zeker te zijn van een zitplaats.
Bij slecht weer verplaatst de filmvertoning naar de theaterzaal in Corrosia.
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 16:55

Gerelateerd

Delen