Nieuws
Eerste energiebox uitgereikt in Filmwijk FILMWIJK – Nadat in september de eerste energieboxen zijn uitgedeeld aan bewoners van De Wierden, zijn nu bewoners... Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het...

Tentoonstelling over Land Art in KAF

STAD CENTRUM – Kunstlinie Almere Flevoland en Land Art Flevoland openen vanaf 5 september een tentoonstelling over zeven Flevolandse landschapskunstwerken én zeven nieuwe performances van nieuwe kunstenaars.
Deze Land Art-tentoonstelling gaat ‘Once more, with feeling’ heten en is te zien tot en met 7 januari 2018.
Aan de hand van maquettes, fotografie, videomateriaal, historische documenten, vluchtige momenten én maatschappelijke vraagstukken geeft KAF de kans om de zeven grote landschapskunstwerken uit Flevoland én nieuwe performances op één plek te bewonderen. ‘Once more, with feeling’ vormt zo een overzichtstentoonstelling van die veertig jaar Land Art.
Kunstenaars van de Land Art zijn Marinus Boezem, Antony Gormley, Paul de Kort, Daniel Libeskind, Robert Morris, Richard Serra en Piet Slegers.
Kunstenaars van de Land Art Live-interventies zijn Feiko Beckers, Melanie Bonajo, Gilles de Brock, Zhana Ivanova, Cindy Moorman, Maria Pask en Rory Pilgrim.
Artikel geplaatst op: 17 juli 2017 - 17:10

Gerelateerd

Delen