Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Donderdag spectaculaire Open Dag Almere City FC

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - De traditionele Open Dag van Almere City FC wordt donderdag gehouden. Er is een bijzonder programma samengesteld, met als klapstuk een oefenwedstrijd van de A-selectie tegen het Spaanse Granada.

Trainer Fred Grim (Foto: Fred Rotgans)


De Open Dag start om 17.00 uur en wordt een Spaans feestje. Het horecaplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een Plaza Española, inclusief sangria, tapas en sfeervolle muziek. Bovendien worden er voor de jeugd verschillende activiteiten georganiseerd. Om 18.00 uur is de aftrap van een uniek duel tussen Jong Almere City FC en het eerste elftal van de Almeerse hockeyclub, dat zich afgelopen seizoen knap wist te handhaven in de Hoofdklasse. Er wordt één helft helft gevoetbald en één helft gehockeyd. Tussen 18.45 uur en 19.30 uur is het tijd voor de officiële spelerspresentatie van zowel Jong Almere City FC als het eerste elftal. Het publiek kan kennismaken met de nieuwe equipe van hoofdtrainer Jack de Gier. Oude bekende en nieuwe gezichten zullen op het veld verschijnen.


Granada CF


De Open Dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen het eerste elftal van Almere City FC en het Spaanse Granada CF, vorig seizoen nog actief in de Primera Division. Een belangrijk oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Gedurende de eerste helft zitten twee supporters als ‘hoofdcoaches’ op de bank. Zij hebben in samenspraak met Jack de Gier en Marco Heering de basisopstelling gemaakt en het is aan hen om de ploeg deze eerste 45 minuten aan te sturen.

Artikel geplaatst op: 17 juli 2017 - 09:25

Gerelateerd

Delen