Geslaagd!
Almere DEZE WEEK feliciteert alle Almeerse geslaagden! Klik op de foto voor de lijst met geslaagden
Nieuws
Amsterdamse Sjoerd en Rotterdamse Coby 60 jaar getrouwd VERZETSWIJK - Wie zegt dat 010 en 020 niet samengaan heeft het heel erg mis. Sjoerd en Coby... Video: Voedselbos voor vindplaats Zenith   Video: Op vindplaats Zenith in de indische buurt wordt dit najaar een voedselbos gerealiseerd>Voedselbosbeheerder Johan Smits vertelt wat... Floriade stap dichterbij na goedkeuring bestemmingsplan ALMERE – De gemeenteraad is donderdagavond, tijdens de laatste vergadering voor het reces, akkoord gegaan met het bestemmingsplan... Kantoorgebouw Het Alnovum wordt kantoor en hotel STAATSLIEDENWIJK – Gebouw Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1, is gekocht door vastgoedontwikkelaar Seminarie BV uit Bavel.... Bewoners langer de tijd voor keuze Windpark ALMERE - Bewoners van Almere Poort, Muziekwijk Noord en de Noorderplassen West hebben langer de tijd om online... Ook Alnovum wordt deels een hotel Het kantoorgebouw Het Alnovum is verkocht. De koopovereenkomst voor kantoorgebouw is getekend door wethouder Mark Pol en ondernemer Pieter... Informatiebijeenkomst heien en intrillen damwanden verbreding A6 ALMERE - Om de verbreding van de A6 te realiseren moeten vijf viaducten worden verbreed en zeven viaducten... Bezorgservice Picnic brengt biebboeken terug STAD CENTRUM – Klanten van de nieuwe bibliotheek hebben geen excuus meer om boeken niet in te leveren.... Almere DEZE WEEK en FRTC Almere brengen u in beweging met Familiepuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Op zondag 24 september organiseren Almere DEZE WEEK en de Fiets Race en Toer... Commentaar: Raadsvergaderingen via twitter begrijpelijker Raadsvergaderingen zijn vaak abracadabra. De raadsleden krijgen in dit commentaar van Beijer&Mienstra huiswerk om na het reces klare...

Donderdag spectaculaire Open Dag Almere City FC

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - De traditionele Open Dag van Almere City FC wordt donderdag gehouden. Er is een bijzonder programma samengesteld, met als klapstuk een oefenwedstrijd van de A-selectie tegen het Spaanse Granada.

Trainer Fred Grim (Foto: Fred Rotgans)


De Open Dag start om 17.00 uur en wordt een Spaans feestje. Het horecaplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een Plaza Española, inclusief sangria, tapas en sfeervolle muziek. Bovendien worden er voor de jeugd verschillende activiteiten georganiseerd. Om 18.00 uur is de aftrap van een uniek duel tussen Jong Almere City FC en het eerste elftal van de Almeerse hockeyclub, dat zich afgelopen seizoen knap wist te handhaven in de Hoofdklasse. Er wordt één helft helft gevoetbald en één helft gehockeyd. Tussen 18.45 uur en 19.30 uur is het tijd voor de officiële spelerspresentatie van zowel Jong Almere City FC als het eerste elftal. Het publiek kan kennismaken met de nieuwe equipe van hoofdtrainer Jack de Gier. Oude bekende en nieuwe gezichten zullen op het veld verschijnen.


Granada CF


De Open Dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen het eerste elftal van Almere City FC en het Spaanse Granada CF, vorig seizoen nog actief in de Primera Division. Een belangrijk oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Gedurende de eerste helft zitten twee supporters als ‘hoofdcoaches’ op de bank. Zij hebben in samenspraak met Jack de Gier en Marco Heering de basisopstelling gemaakt en het is aan hen om de ploeg deze eerste 45 minuten aan te sturen.

Artikel geplaatst op: 17 juli 2017 - 09:25

Gerelateerd

Delen