Nieuws
Openbare stukken KAF niet voorhanden ALMERE – De Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is niet scheutig met het naar buiten brengen van stukken die... Raad onderzoekt aan welk nieuwsmedium behoefte is ALMERE – Met alleen Almere DEZE WEEK en Omroep Flevoland als serieuze media, zijn er te weinig nieuwsbrengers... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.  

Donderdag spectaculaire Open Dag Almere City FC

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - De traditionele Open Dag van Almere City FC wordt donderdag gehouden. Er is een bijzonder programma samengesteld, met als klapstuk een oefenwedstrijd van de A-selectie tegen het Spaanse Granada.

Trainer Fred Grim (Foto: Fred Rotgans)


De Open Dag start om 17.00 uur en wordt een Spaans feestje. Het horecaplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een Plaza Española, inclusief sangria, tapas en sfeervolle muziek. Bovendien worden er voor de jeugd verschillende activiteiten georganiseerd. Om 18.00 uur is de aftrap van een uniek duel tussen Jong Almere City FC en het eerste elftal van de Almeerse hockeyclub, dat zich afgelopen seizoen knap wist te handhaven in de Hoofdklasse. Er wordt één helft helft gevoetbald en één helft gehockeyd. Tussen 18.45 uur en 19.30 uur is het tijd voor de officiële spelerspresentatie van zowel Jong Almere City FC als het eerste elftal. Het publiek kan kennismaken met de nieuwe equipe van hoofdtrainer Jack de Gier. Oude bekende en nieuwe gezichten zullen op het veld verschijnen.


Granada CF


De Open Dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen het eerste elftal van Almere City FC en het Spaanse Granada CF, vorig seizoen nog actief in de Primera Division. Een belangrijk oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Gedurende de eerste helft zitten twee supporters als ‘hoofdcoaches’ op de bank. Zij hebben in samenspraak met Jack de Gier en Marco Heering de basisopstelling gemaakt en het is aan hen om de ploeg deze eerste 45 minuten aan te sturen.

Artikel geplaatst op: 17 juli 2017 - 09:25

Gerelateerd

Delen