Nieuws
Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere...

Kinderen met huifkar de Pampushout in

ALMERE – Elke dag van 23 juli tot en met 4 augustus vertrekt er een huifkar vanaf de parkeerplaats tegenover Manege Pampushout het bos in. De Speelwildernis, openluchttheater voor kinderen, speelt dan in het bos de nieuwe zomervoorstelling ‘Het land van Lian’.
De voorstelling Het land van Lian bestaat uit een huifkartocht en een theatervoorstelling in de Pampushout. (Foto: aangeleverd)

De Speelwildernis gaat deze zomer ‘on tour’. Tijdens het theaterevenement Het land van Lian gaan kinderen vanaf 5 jaar op avontuur met professionele acteurs. De kinderen spelen van begin tot eind mee in de voorstelling. Ze spelen, dansen, bouwen en tuinieren in een geheime tuin. Terwijl de tuin mooier en mooier wordt, komt er iemand uit het kasteel tevoorschijn die zich jarenlang verborgen heeft gehouden.
De voorstelling is geïnspireerd op het klassieke boek ‘De geheime tuin’ van Frances Hodgson Burnett.
Doe vooral kleren aan die vuil mogen worden, shirts met lange mouwen, lange broeken, sokken en stevige, dichte schoenen. Bij regen regenkleding en laarzen, want het evenement gaat ook door als het regent.
Het evenement is een samenwerking tussen de natuurorganisatie Het Flevo-landschap en openluchttheater De Speelwildernis. ‘Het land van Lian’ is het eerste grote project dat beiden samen organiseren voor de jeugd in de schoolvakantie.
Tussen 23 juli en 4 augustus is er elke dag en voorstelling om 10.00 uur en om 14.00 uur. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te reserveren via www.speelwildernis.nl of www.flevo-landschap.nl/landvanlian
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 13:23

Gerelateerd

Delen