Kinderen met huifkar de Pampushout in

ALMERE – Elke dag van 23 juli tot en met 4 augustus vertrekt er een huifkar vanaf de parkeerplaats tegenover Manege Pampushout het bos in. De Speelwildernis, openluchttheater voor kinderen, speelt dan in het bos de nieuwe zomervoorstelling ‘Het land van Lian’.
De voorstelling Het land van Lian bestaat uit een huifkartocht en een theatervoorstelling in de Pampushout. (Foto: aangeleverd)

De Speelwildernis gaat deze zomer ‘on tour’. Tijdens het theaterevenement Het land van Lian gaan kinderen vanaf 5 jaar op avontuur met professionele acteurs. De kinderen spelen van begin tot eind mee in de voorstelling. Ze spelen, dansen, bouwen en tuinieren in een geheime tuin. Terwijl de tuin mooier en mooier wordt, komt er iemand uit het kasteel tevoorschijn die zich jarenlang verborgen heeft gehouden.
De voorstelling is geïnspireerd op het klassieke boek ‘De geheime tuin’ van Frances Hodgson Burnett.
Doe vooral kleren aan die vuil mogen worden, shirts met lange mouwen, lange broeken, sokken en stevige, dichte schoenen. Bij regen regenkleding en laarzen, want het evenement gaat ook door als het regent.
Het evenement is een samenwerking tussen de natuurorganisatie Het Flevo-landschap en openluchttheater De Speelwildernis. ‘Het land van Lian’ is het eerste grote project dat beiden samen organiseren voor de jeugd in de schoolvakantie.
Tussen 23 juli en 4 augustus is er elke dag en voorstelling om 10.00 uur en om 14.00 uur. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te reserveren via www.speelwildernis.nl of www.flevo-landschap.nl/landvanlian
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 13:23

Gerelateerd

Delen