Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Kinderen met huifkar de Pampushout in

ALMERE – Elke dag van 23 juli tot en met 4 augustus vertrekt er een huifkar vanaf de parkeerplaats tegenover Manege Pampushout het bos in. De Speelwildernis, openluchttheater voor kinderen, speelt dan in het bos de nieuwe zomervoorstelling ‘Het land van Lian’.
De voorstelling Het land van Lian bestaat uit een huifkartocht en een theatervoorstelling in de Pampushout. (Foto: aangeleverd)

De Speelwildernis gaat deze zomer ‘on tour’. Tijdens het theaterevenement Het land van Lian gaan kinderen vanaf 5 jaar op avontuur met professionele acteurs. De kinderen spelen van begin tot eind mee in de voorstelling. Ze spelen, dansen, bouwen en tuinieren in een geheime tuin. Terwijl de tuin mooier en mooier wordt, komt er iemand uit het kasteel tevoorschijn die zich jarenlang verborgen heeft gehouden.
De voorstelling is geïnspireerd op het klassieke boek ‘De geheime tuin’ van Frances Hodgson Burnett.
Doe vooral kleren aan die vuil mogen worden, shirts met lange mouwen, lange broeken, sokken en stevige, dichte schoenen. Bij regen regenkleding en laarzen, want het evenement gaat ook door als het regent.
Het evenement is een samenwerking tussen de natuurorganisatie Het Flevo-landschap en openluchttheater De Speelwildernis. ‘Het land van Lian’ is het eerste grote project dat beiden samen organiseren voor de jeugd in de schoolvakantie.
Tussen 23 juli en 4 augustus is er elke dag en voorstelling om 10.00 uur en om 14.00 uur. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te reserveren via www.speelwildernis.nl of www.flevo-landschap.nl/landvanlian
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 13:23

Gerelateerd

Delen