Nieuws
Verbinden en verbroederenTalent in Opleiding viert 15-jarig bestaan BLOEMENBUURT – Talent in Opleiding (TiO) bestaat vijftien jaar en is nog altijd springlevend. Echter, de rol van... ‘Kinderen voorbereiden op goede start in nieuwe schooljaar’Zomerschool populair in Almere ALMERE – De zomerschool is in Almere van start gegaan in het gebouw van de middelbare school Echnaton.... Kas Urban Greeners op slot   De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan. Na... Foto's strandfestival Zand   Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Prachtige sfeerbeelden. Ben... Video: Wie zijn de Urban Greeners?    'Er zijn nog geen vergunningen'   Geen vergunningen voor Urban Greeners op eiland Utopia in Weerwater. Maar wat doen de Urban Greeners daar? ADWTV ging... Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn... Motje maakt bladeren kastanjes bruin ALMERE – Op sommige plekken in Almere hebben flink wat kastanjebomen al bruine, verdorde bladeren. Dit is niet... Kijken naar nachtvlinders ALMERE – Heel Nederland is in de avond en nacht van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus... Spelenderwijs leren over de zomer HOUT – Hoe ruiken bloemen en planten? Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Buitencentrum Almeerderhout... Knutselen bij Staatsbosbeheer ALMERE – Een schilderij van takken maken, of de mooiste raceauto of een vlinder kan nog tot en...

Kinderen met huifkar de Pampushout in

ALMERE – Elke dag van 23 juli tot en met 4 augustus vertrekt er een huifkar vanaf de parkeerplaats tegenover Manege Pampushout het bos in. De Speelwildernis, openluchttheater voor kinderen, speelt dan in het bos de nieuwe zomervoorstelling ‘Het land van Lian’.
De voorstelling Het land van Lian bestaat uit een huifkartocht en een theatervoorstelling in de Pampushout. (Foto: aangeleverd)

De Speelwildernis gaat deze zomer ‘on tour’. Tijdens het theaterevenement Het land van Lian gaan kinderen vanaf 5 jaar op avontuur met professionele acteurs. De kinderen spelen van begin tot eind mee in de voorstelling. Ze spelen, dansen, bouwen en tuinieren in een geheime tuin. Terwijl de tuin mooier en mooier wordt, komt er iemand uit het kasteel tevoorschijn die zich jarenlang verborgen heeft gehouden.
De voorstelling is geïnspireerd op het klassieke boek ‘De geheime tuin’ van Frances Hodgson Burnett.
Doe vooral kleren aan die vuil mogen worden, shirts met lange mouwen, lange broeken, sokken en stevige, dichte schoenen. Bij regen regenkleding en laarzen, want het evenement gaat ook door als het regent.
Het evenement is een samenwerking tussen de natuurorganisatie Het Flevo-landschap en openluchttheater De Speelwildernis. ‘Het land van Lian’ is het eerste grote project dat beiden samen organiseren voor de jeugd in de schoolvakantie.
Tussen 23 juli en 4 augustus is er elke dag en voorstelling om 10.00 uur en om 14.00 uur. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te reserveren via www.speelwildernis.nl of www.flevo-landschap.nl/landvanlian
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 13:23

Gerelateerd

Delen