Nieuws
Winkelcentrum Muziekwijk krijgt opknapbeurt MUZIEKWIJK – Om ‘toekomstbestendig’ te zijn en te blijven investeert SPF Beheer B.V. in winkelcentrum Muziekwijk. Het winkelcentrum... Koperen ploert lijkt ‘gedimd’ ALMERE – De lucht is inmiddels wat helderder dan gister en ook is de zon minder feloranje. Maar... 'Sport haalt het positieve uit mensen'Michael ter Riet, tien jaar bij Talent in Opleiding ALMERE – Vooral bij de jeugd van Stedenwijk is Michael ter Riet een bekend persoon. Jarenlang was hij... Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van...

Kinderen met huifkar de Pampushout in

ALMERE – Elke dag van 23 juli tot en met 4 augustus vertrekt er een huifkar vanaf de parkeerplaats tegenover Manege Pampushout het bos in. De Speelwildernis, openluchttheater voor kinderen, speelt dan in het bos de nieuwe zomervoorstelling ‘Het land van Lian’.
De voorstelling Het land van Lian bestaat uit een huifkartocht en een theatervoorstelling in de Pampushout. (Foto: aangeleverd)

De Speelwildernis gaat deze zomer ‘on tour’. Tijdens het theaterevenement Het land van Lian gaan kinderen vanaf 5 jaar op avontuur met professionele acteurs. De kinderen spelen van begin tot eind mee in de voorstelling. Ze spelen, dansen, bouwen en tuinieren in een geheime tuin. Terwijl de tuin mooier en mooier wordt, komt er iemand uit het kasteel tevoorschijn die zich jarenlang verborgen heeft gehouden.
De voorstelling is geïnspireerd op het klassieke boek ‘De geheime tuin’ van Frances Hodgson Burnett.
Doe vooral kleren aan die vuil mogen worden, shirts met lange mouwen, lange broeken, sokken en stevige, dichte schoenen. Bij regen regenkleding en laarzen, want het evenement gaat ook door als het regent.
Het evenement is een samenwerking tussen de natuurorganisatie Het Flevo-landschap en openluchttheater De Speelwildernis. ‘Het land van Lian’ is het eerste grote project dat beiden samen organiseren voor de jeugd in de schoolvakantie.
Tussen 23 juli en 4 augustus is er elke dag en voorstelling om 10.00 uur en om 14.00 uur. Kaarten kosten 8,50 euro en zijn te reserveren via www.speelwildernis.nl of www.flevo-landschap.nl/landvanlian
Artikel geplaatst op: 18 juli 2017 - 13:23

Gerelateerd

Delen