Nieuws
Column Hoeksteen: wapens op school Hoe zou het zijn om als leraar bewapend op school les te geven?De nieuwe column van Robert Mienstra.... Gratis informatie en advies voor slechtzienden HAVEN CENTRUM - Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid... UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Muzikale pareltjes bij Goede Rede Concerten HAVEN CENTRUM - In de maand maart staan twee bijzondere concerten op het programma van Goede Rede Concerten,... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Politie tevreden over WhatsApp-initiatief tijdens jaarwisseling Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De politie is tevreden over de resultaten van de pilot waarbij bewoners van een... Regelmatig bewegen vertraagd dementieproces ALMERE – Bewegen is belangrijk bij dementie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen zelfs het dementieproces... 90 km op de A6Nieuwe oprit Almere Haven en de Steigerdreef ALMERE - Begin april worden de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de verbindingsweg Steigerdreef in gebruik...

Jubileumfeest BouwRAI Filmwijk

FILMWIJK – Dit voorjaar bestond het oudste deel van de Filmwijk, de BouwRAI, 25 jaar. Vrijdagavond 22 en zaterdag 23 september wordt dit jubileum in het BouwRAI-deel van de wijk gevierd met een groot feest voor jong en oud.
Zowel buiten als in huiskamers van Filmwijkers en in basisschool De Polygoon is er muziek, films, een expositie, kunst, cultuur, architectuur en rondleidingen. Ook wordt er ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan een speciaal jubileumboek uitgegeven.
De woningen in de BouwRAI waren in 1992 hét voorbeeld van vernieuwend bouwen. Twee weken lang wandelden architecten, bobo’s en huizenzoekers door de wijk om de veelbesproken architectuurtentoonstelling te bezoeken. Een kwart eeuw later is de wijk nog altijd een van de meest geliefde wijken van Almere.
Kijk voor updates en nieuwtjes op www.filmwijkalmere.nl/25jaar en www.facebook.com/filmwijk25jaar. Contact met de organisatie kan per e-mail: 25jaar@filmwijkalmere.nl
Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 14:24

Gerelateerd

Delen